in

De ce să-ți cureți încălțămintea la o curățătorie profesională?

 Vreau să-ți adresez o întrebare. De câte ori ai fost atent la ce efect poate avea aspectul încălțămintei tale asupra impresiei pe care o lași oamenilor cu care discuți, prietenilor tăi, colegilor tăi? 

         Mai am o curiozitate. Ți s-a întâmplat să observi înainte de a ieși din casă, când te-ai încălțat, că pantofii sau adidașii tăi preferați nu arată prea bine, motiv pentru care a fost nevoie să îi înlocuiești, deși te grăbeai să ajungi la job sau în alt loc? Mie mi s-a întâmplat. Și e tare frustrant să știi că e nevoie să te ocupi de curățarea încălțămintei. Nu doar frustrant, ci și obositor și plictisitor, iar rezultatul să fie nici măcar pe jumătatea așteptărilor tale. 

          De ce este atât de important să-ți cureți încălțămintea? 

         Cred că bănuiești și tu răspunsul. Pentru că este purtată printr-o mulțime de locuri, unde intră în contact cu murdărie, bacterii, praf, noroi. Plus că mai preia și transpirația piciorului, în special la job, unde suntem nevoiți să rămânem ore în șir cu încălțările în picioare. 

           Toate acestea îi pot afecta aspectul, dar și ție picioarele. Neglijarea curățării încălțăminte poate duce nu doar la deteriorarea materialului din care sunt confecționate încălțările tale preferate, dar crește și riscul dezvoltării bacteriilor și ciupercilor, fapt care îți poate afecta sănătatea picioarelor, iar asta știu sigur că nu îți dorești.  

        De ce să-ți cureți încălțămintea cu ajutorul unui profesionist? 

          Pentru că hai să-ți spun ceva. Un pantof curat și bine întreținut se vede de la distanță, iar impresia pe care o poate lăsa uneori persoanelor pe care le cunoști pentru prima dată, nu este mereu una pozitivă. Oricât de greu ți-ar fi să crezi asta, așa este. Așa cum un păr neîngrijit sau o dantură cu diverse nuanțe de galben sunt percepute în mod negativ, la fel se întâmplă și  cu încălțările care au o altă culoare sau un aspect uzat. 

          În plus, un pantof curat, bine întreținut ‘’trăiește’’ mai mult, iar picioarele tale sunt mai fericite, pentru că este atât de importantă sănătatea acestora. 

Cele mai citite articole

         De aceea, curățarea încălțărilor la o curățătorie specializată cum este Kanoi.ro este primul pas pe care îl poți face pentru a prelungi durata de viață a pantofilor tăi, pentru a menține o igienă corespunzătoare și pentru a-ți feri picioarele de a se confrunta cu diferite probleme de sănătate. 

          Să amintesc un alt aspect la fel de important vis-a-vis de impresia pe care o lași în jurul tău, în special atunci când vrei să mergi în vizită și să te descalți. Curățătoria profesională elimină și mirosurile neplăcute care deseori persistă oricât am spăla încălțămintea acasă. 

            Prin curățare profesională, materialul se păstrează la fel de frumos, fără a-i afecta textura sau decolora nuanțele, pentru o curățătorie specializată este dotată cu echipamente tehnologice performante.  Asta înseamnă că fiecare pereche de încălțări își va păstra o igienă impecabilă și un aspect aproape ca nou. 

             Prin urmare curățătoria profesională îți va oferi pantofi curați, igienizați, care arată aproape ca noi pentru mult timp, fără riscul de a-ți îmbolnăvi picioarele sau de a crea o impresie nefavorabilă celor din jur.  

           Așadar, ce spui? Ce părere ai de acest subiect? 

           Probabil că încă nu ai aflat, dar curățătoria profesională Kanoi.ro, căreia îi poți trimite și prin curier încălțămintea pentru a o igieniza, îți poate oferi și alte servicii, precum: tratarea delicată a petelor, igienizare, vopsire, recondiționare. Mai cu seamă că în curând se vor ocupa și de lărgirea pantofilor. Cel puțin asta aflăm de pe pagina lor de Facebook 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce sunt papucii pentru hotel atat de importanti in experienta oaspetilor

Consolidarea angajamentului utilizatorilor în cadrul aplicațiilor de jocuri mobile