in

Ghid complet de cumparare a vasului de WC

Zilnic, oamenii petrec cateva zeci de minute in intimitate, in camera de baie. Pe langa activitatile pe care le au, pe langa baile relaxante cu spuma sau dusurile rapide, pe langa machiere, demachiere sau tunderea barbii, una dintre cele mai importante lucruri pe care le fac oamenii in baie este petrecerea timpului pe vasul de toaleta.

Conform statisticilor, oamenii petrec in baie aproximativ un an si jumatate, pe tot parcursul vietii, iar barbatii stau mult mai mult decat femeile pe toaleta. De aceea, alegerea unui vas WC Grohe este foarte importanta pentru confortul utilizatorilor.

Tipuri de vas WC Grohe si alegerea acestora

Fie ca este vorba despre o toaleta pentru oaspeti, fie despre una de serviciu, fie ca este vorba despre o baie principala intr-o vila sau despre o baie de serviciu intr-un apartament mic, nu poate sa lipseasca vasul de toaleta. Acest element principal al baii trebuie sa fie ales in functie de tipul baii unde va fi amplasat, de spatiul disponibil, de design, de bugetul alocat si de materialul din care este confectionat.

In oferta magazinului online Bagno sunt disponibile vase de WC Grohe pe pardoseala si cu rezervor la semi-inaltime – aceasta fiind cea mai populara si mai economica varianta, cu dimensiuni reduse, care are ca destinatie principala baile de serviciu si baile din apartamente. Gratie dimensiunilor reduse, acestea pot fi integrate in spatii mici, iar rezervoarele sunt confectionate din plastic dur, insa sunt usoare si usor de prins pe perete.

Cele mai citite articole

Vasele de WC cu rezervor asezat sunt recomandate pentru baile mai generoase ca spatiu, fiind produse compacte, de dimensiuni mai mari. Rezervorul are aceleasi linii si forme ca si vasul de toaleta, modelul este robust si usor de integrat in restul baii, are avantajul unei scurgeri mixte, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot alege tipul de scurgere verticala sau montare orizontala.

De la modelele clasice, retro-vintage, pana la modelele futuriste, clientii pot opta pentru vase de toaleta Grohe cu linii suave sau ascutite, pentru un design clasic sau pentru unul contemporan.

Vasele de WC suspendate, pe de alta parte, reprezinta modele mai noi si demne de luat in considerare, fiind in topul preferintelor clientilor in acest moment. Aceste vase necesita montaj special din partea unui specialist in domeniu, fiind utilizate numai cu rezervoare ingropate. Vasele de toaleta suspendate sunt mult mai usor de intretinut, permitand curatarea spatiului de dedesubt, sunt mai silentioase, sunt foarte elegante, indiferent de linia de design abordata de producator, si se integreaza usor in orice tip de spatiu.

Nu in ultimul rand, vasele de WC cu functie de bideu pot fi asezate pe pardoseala sau suspendate, avand integrata si functia de bideu. Gratie formei si utilitatii acestor produse, vasele de toaleta cu functie de bideu economisesc spatiu si confera baii un aspect foarte modern.

In concluzie, vasul de WC Grohe trebuie ales cu simt de raspundere. Odata luata aceasta decizie, clientii trebuie sa fie constienti de faptul ca vor folosi vasul de toaleta o buna parte din viata, acesta fiind o investitie facuta pentru cateva decenii, cu exceptia situatiilor in care se doreste schimbarea completa a mobilierului de baie si a designului acestei incaperi.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Patru criterii importante in vederea alegerii unui stick personalizat

Supa de pui, un miracol pentru sănătate la îndemâna oricui