in

Horoscop 18 noiembrie 2019. Balanțele au parte de o zi agitată

Horoscop 18 noiembrie 2019 – Berbec

Poate fi o zi deosebit de complicată, dacă te vei lăsa prins de propriile intenții și planuri, refuzând să te adaptezi la realitate, la planurile celorlalți.

Horoscop 18 noiembrie 2019 – Taur

Ai putea complica și mai mult o problemă pe care vrei, neapărat, să o rezolvi azi. Dacă ești o fire mai diplomată, vei înțelege că au și ceilalți drepturile lor.

Horoscop 18 noiembrie 2019 – Gemeni

Sunt prea multe necunoscute în planurile tale de azi, ca să poți trece la acțiune. Mai bine culegi informații sistematic și apoi decizi ce ai de făcut.

Horoscop 18 noiembrie 2019 – Rac

Ar fi util să te îndepărtezi puțin, în mintea ta, de orice problemă la care nu găsești o soluție rapid. Poate așa vrei reuși să te concentrezi pe ce poți face și nu vei mai pierde timp.

Horoscop 18 noiembrie 2019 – Leu

Contextul nu te ajută să rezolvi problemele celor din anturaj și nici să îi cooptezi în rezolvarea problemelor tale urgente. Ar fi bine să accepți situația și să te orientezi.

Horoscop 18 noiembrie 2019 – Fecioară

Ai idei cât să mai dai și la alții, dar multe dintre ele trebuie prelucrate cu atenție, ca să descoperi capcanele și iluziile care se ascund foarte bine printre satisfacțiile dorite.

Tragedie într-un bloc din Timișoara! O mamă și 2 copii au murit după ce s-a făcut dezinsecția

Recomandări

Tragedie într-un bloc din Timișoara! O mamă și 2 copii au murit după ce s-a făcut dezinsecția

Horoscop 18 noiembrie 2019 – Balanță

Te agiți cam mult și știi deja că această agitație doar te obosește, nu contribuie la rezolvarea problemelor. Mai bine te calmezi și faci ce poți, cu ce ai.

Horoscop 18 noiembrie 2019 – Scorpion

Ești pe punctul de a renunța la o dorință, fără să știi dacă este realizabilă sau nu. Dacă ai o strângere de inimă când te gândești să renunți, ar fi mai bine să te răzgândești.

Horoscop 18 noiembrie 2019 – Săgetător

Sigur că sunt multe variante de evoluție a unor situații pe care le urmărești, dar ai tendința de a te concentra doar pe cele care îți convin.

Horoscop 18 noiembrie 2019 – Capricorn

Cele mai citite articole

Încerci să pui piedici proiectelor care nu au acordul tău, mai ales în familie. Faci acest lucru doar din orgoliu, fără să te gândești la pierderi.

Horoscop 18 noiembrie 2019 – Vărsător

Există riscul unor confruntări deosebit de dăunătoare cu partenerii de orice fel. Ar fi bine să te ferești, dar ca să faci asta, trebuie să și înțelegi ce se petrece sub ochii tăi.

Horoscop 18 noiembrie 2019 – Pești

Intuiești că va veni și momentul potrivit pentru a-ți afirma și realiza anumite dorințe. De asta ai nevoie acum, de convingerea că va veni și rândul tău.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 16 – 22 noiembrie 2019. Marte va intra în Scorpion | VIDEO URANISSIMA

Meteorologi: Iarna aceasta va fi mai caldă decât de obicei

Târgul de Crăciun din Sibiu, pe primul loc într-un top britanic de specialitate. Aproape 10.000 de oameni au participat aseară la deschiderea sa

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă

HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă

Urmărește cel mai nou VIDEO


Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

(Publicitate) „Căutăm eroii dintre noi” – Ai un teren greu de valorificat în Sectorul 3? Donează-l! Primăria îl transformă în parc!

O afacere de miliarde de euro într-o capsulă a timpului. Cum a început istoria Louis Vuitton și ce legătură are iluzionistul Houdini cu renumitul brand