in

Idei de cadouri pentru femei perfecte pentru orice ocazie

Majoritatea bărbaților sunt în pană de idei atunci când vine vorba de cadouri femei. Acest lucru se întâmplă de obicei fie la începutul unei relații, când nu îți cunoști foarte bine partenera și nu știi cam ce fel de cadou și-ar dori, fie după mulți ani de relație, timp în care i-ai oferit tot felul de cadouri și ai impresia că ai epuizat toate ideile. Indiferent de situația în care te afli, suntem aici să îți dăm o mână de ajutor și să îți propunem câteva idei inedite de cadouri la care sigur nu te-ai gândit până acum!

Fă-i cadou o bijuterie cu valoare sentimentală!

Femeile iubesc bijuteriile, dar nu orice bijuterii, ci acele bijuterii care vin la pachet și cu o emoție sau un mesaj deosebit. Spre exemplu, dacă sunteți la plimbarea obișnuită de seară și treceți pe lângă un magazin cu bijuterii, iar partenera ta se oprește să admire o bijuterie în vitrină pentru că îi aduce aminte de colierul bunicii sau de un inel primit de la tatăl ei pe care l-a pierdut ulterior, amintește-ți de acest moment atunci când ești în pană de idei. Cu siguranță nu se va gândi că ai reținut acest detaliu și o poți surprinde cu un astfel de cadou. O altă idee inedită este o bijuterie personalizată digital – te-ai gândit vreodată să îi oferi un inel inteligentcu un mesaj scris din suflet, din partea ta? Aceste bijuterii sunt în vogă acum pentru că au revoluționat această industrie. Partenera ta trebuie să folosească o aplicație pentru a scana inelul și va putea citi de fiecare dată mesajul tău. 

Fă-i cadou o experiență și amintiri pe viață!

Cele mai citite articole

Dacă i-ai dăruit bijuterii, articole vestimentare, parfumuri, produse de make-up, pantofi, toate obiectele pe care și le-a dorit și acum nu știi cum să o mai surprinzi, ar trebui să încerci cu o experiență. Poate o cină romantică în locul în care i-ai spus prima dată ”Te iubesc!”, poate un citybreak în orașul ei preferat, poate un salt cu parașuta, dacă este mereu în căutare de adrenalină. Aceste cadouri tip experiențe se transformă în amintiri pe viață și transmit un mesaj deosebit – știu ce te face fericită!

Fă-i cadou timp petrecut împreună!

Dacă în ultima perioadă ai lucrat mult și știi că partenera ta își dorește să petreacă mai mult timp alături de tine, fă-i cadou câteva zile de liniște și relaxare. Închide-ți telefonul și oferă-i cel mai prețios cadou – pe tine. Mergeți împreună la SPA, mergeți la o plimbare sau pur și simplu stați în pat și vizionați serialele preferate. Un astfel de cadou este de multe ori mult mai apreciat decât cadourile materiale, care își pierd din valoare cu timpul.

Te poți reîntoarce la aceste idei de cadouri ori de câte ori vrei să îți surprinzi partenera, indiferent dacă e de ziua ei, de Ziua Îndrăgostiților sau Ziua Femeii. Hai să învățăm să dăruim și altfel de cadouri, unele simbolice, cu o valoare sentimentală mare, de care ne vom aminti o viață întreagă. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce te simți confortabil într-o cameră de hotel?

Pilot pentru o zi – experiențe la înălțime pe care trebuie să le bifezi