in

Pilot pentru o zi – experiențe la înălțime pe care trebuie să le bifezi

Sunt persoane care nu iubesc foarte mult înălțimile și persoane care ar face orice pentru a atinge cerul. Dacă faci parte din a doua categorie, ai ajuns unde trebuie pentru că avem pentru tine câteva idei de experiențe la înălțime pe care trebuie neapărat să le bifezi! Indiferent dacă vrei să testezi aceste activități pe cont propriu sau ești în căutare de idei cadouri pentru barbati, poți fi sigur că nu vei regreta – sunt experiențe care te fac să îți întreci limitele și care te încarcă de adrenalină.

Pilot pentru o zi – zbor cu o aeronavă de școală

Ca să ajungi pilot de avion în România trebuie să urmezi o carieră militară sau o școală de pilotaj, ambele necesită timp și eforturi financiare destul de mari. Dacă te visezi în fiecare zi pilot de avion, dar nu deții o licență pentru a ajunge la manșa acestuia, ar trebui să știi că există și alte opțiuni. Jetava conceput un pachet de inițiere pentru pasionații de înălțime și adrenalină – ai șansa pentru o zi să te bucuri de o experiență de zbor la bordul unei aeronave de școală. Îți va fi prezentată cabina și principalele comenzi de zbor, normele de siguranță aeronautică și te vei bucura alături de piloți profesioniști de un zbor deasupra litoralului românesc, în zona Valea Prahovei sau Valea Oltului.

O experiență intensă într-un simulator de zbor

Cele mai citite articole

Dacă îți dorești să pilotezi un avion, dar totuși ai emoții la fiecare decolare și aterizare, poți scăpa de această frică într-un simulator de zbor, la manșa unui Boeing B737-800. Este exact același simulator în care piloții comerciali sunt testați, o dată la 6 luni. Vei zbura deasupra plajelor însorite sau printre munți, dar vei experimenta și etape mai puțin plăcute – ce faci dacă îți cedează un motor la 10 mii de metri altitudine? Chiar dacă este o experiență de pilotaj la sol, îți va aduce la fel de multă adrenalină.

Salt cu parașuta sau parapanta

După ce încerci o experiență de tip pilot pentru o zi, îți recomandăm să mergi și mai departe și să afli ce înseamnă libertatea absolută – ai curaj să sări cu parașuta sau să încerci un zbor cu parapanta? Îți garantăm că nimic nu se compară cu senzațiile pe care le experimentezi în cadrul unei astfel de activități. Un salt cu parașuta poate fi un cadou excelent pentru o persoană care trăiește pentru adrenalină.

Sunt anumite experiențe pe care trebuie să le încerci măcar o dată în viață, iar zborul cu avionul din postura de pilot sau copilot sau saltul cu parașuta se numără printre ele. Astfel de activități te scot din zona de confort și te determină să realizezi că ești mult mai puternic decât crezi. La final, îți vei da seama că ai mai multă încredere în forțele proprii. Dacă ai reușit să fii pilot pentru o zi, fără niciun fel de curs urmat, sau ai reușit să treci peste primul tău salt cu parașuta, atunci nu ar mai trebui să te îndoiești de faptul că poți face orice pe lumea asta!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Idei de cadouri pentru femei perfecte pentru orice ocazie

Proteza dentară: Mituri pe care NU trebuie să le mai crezi