in

La ce trebuie să fii atentă atunci când îți cumperi o geantă

O geantă poate fi cel mai fidel aliat al unei femei atunci când iese din casă deoarece, pe lângă funcția de a depozita în ea și transporta dintr-un loc în altul cu ușurință obiecte indispensabile, geanta mai este și accesoriul pe care orice femeie se poate baza când vrea să-și personalizeze ținutele și să-și facă prezența indimenticabilă. Având în vedere acestea, este de la sine înțeles că alegerea unei genți nu este cea mai ușoară sarcină. Totuși, există anumite criterii pe care le poți lua în considerare dacă vrei să găsești geanta ideală, care să îți reflecte personalitatea.

Iată 4 aspecte după care să te orientezi când îți cauți geanta ideală: 

  1. Materialul 

De cele mai multe ori alegerea unui anumit material pentru o geantă depinde de bugetul stabilit anterior însă acesta nu ar trebui să fie singurul criteriu relevant. Deși există orientarea generală către gențile din piele naturală, care într-adevăr câștigă la capitolul calitate și sustenabilitate, ai putea lua în considerare și o geantă din piele ecologică. Acestea sunt o alternativă mai prietenoasă cu portofelul și te poți bucura de o diversitate crescută de modele și culori dacă te orientezi către o geantă din piele ecologică de la Barney’s Store, unde găsești genți la prețuri foarte accesibile. Totodată, o geantă din piele ecologică reprezintă și o alternativă mult mai prietenoasă cu mediul și animalele. 

  1. Utilitatea

Trebuie să știi dinainte pentru ce vrei să folosești geanta respectivă. Dacă dorești o geantă multifuncțională, pe care să o porți la birou dar și când ieși cu prietenele sau copii, te poți orienta către un model mai mare, cu multe compartimente și încăpător. Dacă dorești o geantă cu care să poți călători lejer dar în care să îți poți depozita obiectele indispensabile, te poți gândi la un rucsac mini. 

  1. Culoarea 

Cele mai citite articole

În funcție de cât de des dorești să porți respectiva geantă și în funcție de cât de multe ținute vrei să asortezi cu ea, ar fi ideal să alegi o anumită culoare care să fie în concordanță cu respectivele criterii. Niciodată nu vei da greș cu o geantă neagră, fiind foarte ușor de asortat cu o gamă largă de ținute. 

  1. Modul în care poate fi purtată

Este bine de știut că există o serie de genți care au un design particular care le permite să fie purtate în diverse moduri, pentru asigurarea comodității tale prin transportarea acesteia într-un mod cât mai ușor. Dacă ești o persoană foarte activă dar căreia îi place să se îmbrace cu stil, poți alege o geantă de mână pe care foarte subtil o poți purta ca pe un rucsac, prin atașarea unor curele, care uneori pot fi incluse în designul genții.  

Alegerea unei genți potrivite poate părea o sarcină foarte grea, însă dacă vei fi atentă la criteriile specifice menționate, vei reuși mult mai ușor să îți găsești geanta ideală. 

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Vezi aici ținute pe care le poți aborda atunci când participi la ziua unui prieten, în funcție de locație!

De ce parchetul triplu stratificat este cea mai bună modalitate de a vă moderniza casa