in

Vezi aici ținute pe care le poți aborda atunci când participi la ziua unui prieten, în funcție de locație!

Urmează ziua unui prieten și nu știi cu ce să te îmbraci? Ai vrea să mergi la cumpărături, dar nu ești deloc hotărât ce fel de ținută să porți? Ai vrea ceva care să se potrivească cu locația în care se desfășoară evenimentul? Ei bine, atunci articolul de față și-a propus să te ajute în acest sens, oferindu-ți cele mai bune tipuri de outfituri în funcție de trei tipuri de locații la care ar putea avea loc petrecerea. Citește-l până la capăt pentru a afla mai multe detalii extrem de utile!

Iată ce să porți la ziua de naștere a unui prieten

1.     În club

În primul rând, dacă prietenul tău s-a hotărât să-și organizeze ziua de naștere în club, atunci încearcă să-ți creezi o țină care să se potrivească cu atmosfera și încearcă să nu te îmbraci prea gros, deoarece atmosfera se va încinge. Dacă bei câteva bei și ești genul care dansează mult, atunci cel mai bine este să te îmbraci cât mai lejer. Spre exemplu, o cămașă casual cu mânecă scurtă sau lungă, alături de o pereche de blugi sau niște bermude și, cu siguranță, vei arăta și te vei simți bine.

2.     La restaurant

Cele mai citite articole

În continuare, dacă ziua prietenului tău va alea loc la restaurant, atunci, neapărat, apelează la o cămașă mai elegantă, care să dea gata toate domnișoarele, în cazul în care nu ai prietenă! Optează pentru un model simplu, dar de efect, cum ar fi o cămașă albă de mătase, alături de o pereche de pantaloni de stofă, nu foarte eleganți de culoare gri, bej sau negru. Încearcă să asortezi bine culorile și să folosești nuanțe discrete, fără să pară că încerci prea mult. Dacă ai nevoie de o cămașă deosebită, apelează cu încredere la cei de la Massini.ro, care au disponibile pe site-ul lor diverse modele de cămăși de bărbați, așadar, e imposibil să nu găsești ceva pe placul tău!

3.     Acasă

Nu în ultimul rând, dacă prietenul tău își organizează ziua de naștere acasă, atunci lucrurile sunt destul de ușoare. Încearcă să nu fie nici ceva prea sport, însă nici ceva prea elegant. Ai putea să apelezi la o pereche de blugi și o bluză sau un pulover, în funcție de anotimp, ori chiar un tricou cu mânecă scurtă. Astfel, ținuta ta se va preta pentru împrejurarea respectivă, iar tu te vei simți confortabil, putând să te bucuri de întregul eveniment.

În concluzie, dacă vrei să fii sigur că alegi outfitul potrivit pentru ziua de naștere a prietenului tău, ține cont de sfaturile pe care le-ai regăsit anterior și nu ai cum să dai greș! Încearcă să găsești ținute potrivite pentru locul respectiv, fără să exagerezi și, în toate cazurile, poartă haine confortabile, în care să te simți confortabil și care să te reprezinte. Ținuta este extrem de importantă, așadar, poți cere câteva păreri înainte să iei o decizie sau chiar să te inspiri pe internet.

Sursă foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

21 de caracteristici ale plasei de gard

La ce trebuie să fii atentă atunci când îți cumperi o geantă