in

Ludovic Orban anunță ÎNLOCUIREA președintelui Casei de Pensii: ‘Dosarele sunt întârziate’

Premierul României, Ludovic Orban, a anunțat că urmează ca președintele Casei de Pensii să fie înlocuit.

Citește și: Ludovic Orban, RAFALĂ de acuzații după ce ursul lăsat în agonie 18 ore a fost eutanasiat

„Dosarele de la Casa de Pensii sunt întârziate. Cu siguranță vom decide înlocuirea președintelui Casei de Pensii. Mai ales în procesul de modernizare a Casei de Pensii. Este complet neadaptată secolului 21 și e necesară o fluidizare a procedurilor, este necesară o fluidizare și o creștere a calității serviciului către pensionari”, a precizat premierul României, Ludovic Orban, într-o conferință de presă.

Ioan-Petru Căprariu a fost numit de premierul Viorica Dăncilă în funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii Publice în aprilie 2019. Anterior, el fusese președintele Casei Județene de Pensii Timiș timp de aproximativ 30 de ani. Ioan-Petru Căprariu și-a luat recent concediu medical. „Probabil știa că urmează să fie schimbat și din cauza asta a intrat în concediul medical”, a mai subliniat zilele trecute preşedintele PNL.


Citeste mai mult pe aici

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nutriționiștii au explicat ce se întâmplă în corpul nostru dacă mâncăm zilnic cartofi prăjiți

Ministrul Mediului trimite Corpul de Control în Prahova în cazul fumului toxic care omoară: ‘Este un atentat la sănătatea populaţiei’