in ,

Destinații populare pentru luna de miere

O lună de miere este considerată combustibilul perfect pentru a începe povestea ta de dragoste, iubire și căsătorie. O poveste care nu se încheie niciodată! Cine nu dorește o lună de miere în care e valurile îți sărută picioarele? Sau o lună de miere în care ești înconjurat de baldachine verzi, în timp ce stai mână în mână cu sufletul tău pereche?

Un bun motiv să arunci o privire la unele dintre cele mai bune destinații de lună de miere din lume. Avem o listă cu ceea ce au considerat specialiștii în materie unele dintre ele mai bune destinații de lună de miere din lume.

O asemenea listă e destinată unei mai bune reflectări înainte de a vă planifica escapada romantică. De la localități exotice îndepărtate, până la plaje frumoase și opțiuni favorabile bugetului – există sugestii. Pentru orice lună de miere.

Planificarea unei luni de miere poate fi captivantă, dar poate fi și o sursă majoră de stres.  Călătoria în luna de miere ar trebui să fie relaxantă. Potrivindu-se dorințelor, nevoilor și stilului vostru. Acestea fiind spuse, încorporarea tuturor lucrurilor preferate într-o singură călătorie vă poate copleși. Sau vă poate face să vă bucurați pur și simplu de timpul petrecut împreună.

Am luat în considerare mai jos, după cum veți citi, cele mai romantice destinații din lume. Interesante și uimitoare din punct de vedere vizual.

1. Singapore

Singapore e un oraș insular-stat din sudul Malaeziei. Un centru financiar global cu o climă tropicală și o populație multiculturală. Nucleul său colonial se află pe Padang, un câmp de cricket încă din anii 1830 și acum flancat de clădiri mărețe. Precum cea a Primăriei, cu cele 18 coloane corintene.

Acesta e un loc considerat popular pentru luna de miere a tinerilor căsătoriți din întreaga lume. Acest loc are tot ce se poate gândi! O bucătărie interesantă, atracție culturală, viață de noapte entuziastă, mai multe festivaluri. Sunt doar câteva dintre atracțiile pe care acest oraș le oferă.

Așadar, pentru toate cuplurile care nu sunt chiar de genul liniștit, Singapore e una dintre destinațiile perfecte pentru luna de miere. Cea mai bună perioadă de vizitat: noiembrie până la începutul lunii martie.

Singapore are aproape toate ingredientele potrivite unei luni de miere


Booking.com

2. Maldive 

Maldive este printre cele mai căutate destinații de lună de miere din lume. În fapt, una dintre cele mai bune destinații de lună de miere din lume. Recifuri colorate, apa albastră limpede.

Mai mult decât gazde primitoare și vreme romantică – e tot ceea ce pot descrie Maldivele. Plaja insulei Veligandu, insula Alimatha, reciful bananelor – doar câteva repere ale atracțiilor turistice. Dacă există un loc în lume pentru vă lua cea mai epică lună de miere, acesta e locul.

O lună de miere în Maldive nu poate fi completă fără bungalow-uri. Și cele mai plăcute nuanțe de albastru, viață marină vibrantă și multe altele. Maldive are o mulțime de opțiuni diferite pentru a se potrivi bugetului. Și stilului de călătorie pentru fiecare lună de miere. Câteva nopți în asemenea bungalow-uri din Maldive sunt obligatorii.

Pentru a avea ce să povestiți mai târziu, peste vremuri, nepoților. Cea mai bună perioadă de vizitat: mai până noiembrie.

Maldive este printre cele mai căutate destinații de lună de miere din lume.


Booking.com

3. Insulele Seychelles

Se numără printre cele mai importante destinații de lună de miere din lume. O escapadă romantică foarte populară, în rândul multor celebrități, pentru luna de miere. Cu un decor luxuriant, nuci de cocos și plaje exotice, nu este de mirare că Seychelles este numită și „Insula iubirii”.

Seychelles este cunoscută pentru frumusețea sa exotică și luxul monumental. Considerată a fi un câmp de joacă al bogaților, aceasta se dezvoltă încet ca fiind cea mai bună destinație de lună de miere.

Nisipul alb, apa turcoaz curată și stațiunile și hotelurile ultra-luxoase creează o combinație bună. Pentru a începe o viață nouă împreună în luna de miere din Seychelles. Seychelles oferă tot ceea ce îți dorești în luna ta de miere. Plaje strălucitoare, frumusețe rafinată, delicatese delicioase.

Oameni care te încălzesc cu inima și spiritul asemănător carnavalului. Cea mai bună perioadă pentru a veni aici: aprilie-iunie, și septembrie-noiembrie.

Seychelles este cunoscută pentru frumusețea sa exotică și luxul monumental.


Booking.com

4. Insulele Mauritius

Mauritius este considerat, la rândul său, cel mai romantic loc din lume pentru luna de miere. Acest loc de vis din Oceanul Indian are plaje cu nisip alb, păsări rare și munți vulcanici. Și prezintă un amestec cald de culturi franceze, indiene și creole.

Luați un catamaran pentru snorkeling și bucurați-vă de o cină romantică în stilul elegant al secolului al XIX-lea. Numită pe drept Insula Paradisului, Mauritius e destinația ideală. În urma căreia poți spune: iată o călătorie de neuitat! Cu toate acestea, Mauritius înseamnă mai mult decât doar frumusețea sa tropicală.

De la o plimbare romantică în grădini până la o zi relaxantă la spa, Mauritius va fi plină de alegeri plăcute. Luna de miere din Mauritius este incompletă fără lumânări la miezul nopții pe una dintre plajele albe interminabile sau un moment binecuvântat. Care include răsăritul soarelui. Încercați și o ședință de parasailing.

Cel mai bun moment pentru a vizita Mauritius pentru luna de miere este între aprilie-iunie și septembrie-decembrie.

Destinație luna de miere – Insulele Mauritius


Booking.com

5. Sri Lanka

Pentru cei care nu își pun fermoar la portofel se pare că Sri Lanka este locul perfect pentru prima călătorie post-căsătorie. Plajă, junglă, intimitate, le are pe toate. O lună de miere în Sri Lanka este la fel ca și condimentele sale.

Are atât de multe arome prin cultură, frumusețe naturală și oameni frumoși și calzi. E greu să îi reziști. Există atât de multe lucruri de făcut și de văzut aici. Astfel încât nu veți obține niciodată suficient din acest loc. Mirissa este unul dintre cele mai romantice locuri din Sri Lanka, un paradis tropical.

Cele mai citite articole

Această plajă retrasă în formă de semilună oferă liniștea căutată. Mai există, de asemenea, Tangalle – în vestul Tangalle sunt cele mai bune hoteluri de lună de miere din Sri Lanka, ascunse în golfuri idilice. La est, există frumoase lagune cu mangrove și plaje cu nisip neted.

Sri Lanka este locul  perfect pentru prima ta călătorie post-căsătorie


Booking.com

6. Paris

Clar cea mai romantică destinație pentru luna de miere din lume. Orașul Luminii nu are nevoie de introducere. Este cel mai romantic și cel mai bun loc pentru luna de miere din lume. Petreceți-vă zilele savurând vin fabulos, la cafenele.

Plimbându-vă de mână în jurul Turnului Eiffel sau plimbându-vă pe malul Senei. Oricum, la Paris aveți multe de făcut. Astfel încât nici nu vă veți da seama când trece luna de miere. Cea mai bună perioadă pentru a vizita Parisul este tot timpul!

Parisul e clar cea mai romantică destinație pentru luna de miere din lume


Booking.com

7. Coasta Amalfi

Fără îndoială, una dintre cele mai frumoase coaste naturale din lume, Coasta Amalfi are unele dintre cele mai fascinante priveliști pe care ți le-ai putea imagina. Petreceți o lună de miere cu adevărat uimitoare prin orașele confortabile, uitându-vă la apa albastră cristalină sau testând mâncăruri delicioase în restaurantele de aici.

Este printre cele mai importante destinații de lună de miere din lume. Pentru clipe cu adevărat romantice există: grădinile Villa Cimbrone, Duomo di Sant’Andrea Apostolo, Le Vigne di Raito, Valle delle Ferriere și Duomo di Salerno. Cea mai bună perioadă pentru a vizita: mai până în iunie și septembrie până în octombrie.

Destinație luna de miere - Amalfi


Booking.com

8. Santorini

Se spune că cele mai frumoase apusuri de soare sunt aici, în Santorini. Visați la o lună de miere în Grecia? Santorini, cu peisajul său uluitor, clădirile albe, stâncile fabuloase e perfect. Marea Egee azurie și hotelurile fermecătoare – de asemenea perfect. Un loc luxos și romantic.

Cu amprenta clară a mitologiei, Grecia este incontestabil o destinație autentică. Insulele ei, climatul remarcabil, decorul fabulos cu stânci și plaje cu nisip alb, portretizează locul perfect pentru a vă relaxa. Dacă vă aflați în Santorini lăsați-vă bagajele la hotel. Și plecați să vedeți priveliștile care oferă o supraîncărcare senzorială (într-un mod bun).

Bucurați-vă de o plimbare pe îndelete cu persoana iubită prin preajma caselor localnicilor. Beți un ouzo la una dintre numeroasele taverne minunate din oraș. Încercați mâncărurile grozave, departe de realitate. Cea mai bună perioadă pentru a vizita: septembrie-octombrie.

Destinație luna de miere - Santorini


Booking.com

9. Columbia

Columbia creează romantism, are o viață de noapte zbuciumată și oferte de wellness surprinzător de impresionante.

Vizitați Cartagena, unde clădirile pastel din vechiul oraș găzduiesc unele dintre cele mai bune opțiuni de luat masa. Asigurați-vă că faceți un tur de mers pe jos după-amiaza. Parcurgeți străzile fermecătoare și asumați-vă istoria colonială a orașului.

Odihniți-vă la cel mai luxos hotel. Încercați noi restaurante, degustați rom și fiți un cuplu aventuros. Care își dorește ceva diferit. Columbia este, de asemenea, locul ideal pentru un apus de soare, deoarece soarele pare că se află la picioarele tale.

Cea mai bună perioadă pentru a vizita? Mai mereu!

Columbia - o destinație inedită pentru luna de miere


Booking.com

10. Elveția

Trebuie să spunem mai multe? Elveția atrage o multitudine de cupluri de tineri căsătoriți. Mergeți cu barca pe râul Limmat, faceți o plimbare pe străzile fermecătoare și explorați muzeele împrăștiate cu artă.

Pentru o lună de miere cu adevărat magnifică. Regiunea Jungfrau, Chateau de Chillon, Parcul Național Elvețian, toate acestea și multe altele vă așteaptă pentru o lună de miere în stil elvețian. Elveția este una dintre opțiunile de top pentru cuplurile de tineri căsătoriți. Nu uitați de Zurich – un oraș cultural vibrant.

Cu trasee pitorești, promenade la fel de pitorești pe malul apei și munții cu zăpadă și cu lacul pe fundal. Chiar și pe ploaie acest oraș arată atât de frumos. Nu există nicio scuză pentru a nu îl vizita. Este unul dintre cele mai romantice locuri din Elveția.

Mergeți de mână prin oraș și nu uitați să vă cumpărați: ciocolată elvețiană și brânză! Cel mai bun timp pentru a vizita: septembrie-octombrie.

Elveția atrage o multitudine de cupluri de tineri căsătoriți.


Booking.com

Ce înseamnă luna de miere?

Când îți pregătești luna de miere, ia în considerare faptul că, o lună de miere este scuza finală…Pentru a investi într-o călătorie pe care altfel nu ai să o faci niciodată! Nu vă rămâne decât să vă decideți ce tip de cuplu sunteți. Adică dacă vă puteți descurca profitând la maxim de o lună de miere.

Ultimul lucru pe care ți-l dorești vreodată este să-ți petreci majoritatea călătoriei pe vreme urâtă. Sau să descoperi că majoritatea atracțiilor turistice ale unui loc sunt deschise în alt sezon. Prin urmare, planificare și iar planificare! Dar, ce înseamnă cu adevărat luna de miere? Cuvântul derivă din engleza veche – Hony Moone. Și se referă la…dulceața căsătoriei. În franceză, cuvântul echivalent este lune de miel. Versiunea germană este flitterwhochen.

Oricum ar fi, e clar că trebuie să încercați să vă dați seama unde vreți să mergeți în mult dorita dvs. lună de miere. De ce să mergi într-o lună de miere? Este vorba despre acele fantezii ale tinerilor căsătoriți. Fantezii care sunt făcute din ape limpezi de cristal, munți pitorești, ori un recif de corali.

Unde să stai? Unde poți 🙂 . Dar recomandabil ar fi să alegi ce e mai bun, că doar odată e luna de miere. Ce sa faceți? Mergeți cu elicopterul, vizitați o insulă, faceți scufundări sau pur și simplu leneviți la soare – ar fi doar câteva dintre acele mici lucruri „nebune” pe care le recomandă specialiștii în turismul…lunilor de miere!

Voi în care loc v-ați duce pentru a vă petrece luna de miere?

Cele mai citite articole

Scris de Roseti Elena

Am absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine Universitatea București, secția rusă - bulgară. Am traversat mai multe “praguri” profesionale: redactor șef Documentare externă Rompres – actuala Agerpres, editor ediții de Colecție – Jurnalul Național și editor Jurnalul de Duminică – supliment al Jurnalului Național, jurnalist online și print la Evenimentul Zilei, senior editor la Revista Cariere. Unul dintre motto-uri: “Every great dream begins with a dreamer" - Harriet Tubman. Un îndemn personal: Prinde povestea!

Beneficii ale Fructului de Pomelo

Spirulina: Top 10 Beneficii ale Spirulinei

Spirulina, un veritabil izvor de sănătate