in

Ministrul Sănătății a dispus ANCHETĂ URGENTĂ: două spitale de copii din București, fără apă caldă și căldură trei zile

Două spitale de copii din București, Marie Curie și Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robănescu au rămas, timp de trei zile, fără apă caldă și căldură, problema fiind remediată vineri. Ministerul Sănătății a trimis o echipă la Marie Curie pentru verificarea situației, conform Mediafax.

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie și Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robănescu, s-au confruntat timp de trei zile cu lipsa apei calde și a căldurii în saloanele în care pacienți sunt copii.

Citește și: Florin Iordache, ieșire INCENDIARĂ, după scandalul Dăncilă – Manda: Nu ne e RUȘINE cu Viorica Dăncilă. Va face o figură frumoasă

Deși problema a fost remediată vineri dimineață, reprezentanții Ministerului Sănătății au informat că o echipă a ministerului, condusă de secretarul de stat Horațiu Moldovan se va deplasa imediat la unitatea sanitară Marie Curie pentru a verifica situația.

Managerul Spitalului Marie Curie, Daniel Buzatu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că problema apei calde și a încălzirii caloriferelor s-a rezolvat în cursul dimineții zilei de vineri. Potrivit managerului, unitatea medicală s-a confruntat cu lipsa apei calde și a căldurii generate de calorifere timp de trei zile, începând cu data de 12 noiembrie.

Cele mai citite articole

„Am fost informați de RADET că se lucrează la o conductă principală cu care și noi suntem alimentați și că durata estimativă a lucrării este de 40 de ore. Astăzi dimineață ( vineri – n.r) au dat drumul la agentul termic”, spune Daniel Buzatu.

Acesta a completat spunând că la nivelul unității nu au fost probleme în tot acest timp, neavând nicio informare în acest sens.

La rândul său, managerul Centrului de Recuperare Robănescu, Liliana Pădure, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că problema legată de agentul termic cu care unitatea medicală în care lucrează s-a confruntat a fost, de asemenea, rezolvată în cursul dimineții de vineri. Și aici, timp de trei zile, nu s-a furnizat apă caldă și căldură.

În acest timp, apa necesară igienei copiilor a fost încălzită.

„S-a remediat astăzi de dimineață (problema -n.r). A fost cald afară , la noi saloanele sunt mici, copiii sunt mulți, nu s-a observat, nu a suferit nimeni de frig. De apă caldă, da. S-a încălzit apa caldă pentru spălat (…). Cu căldura nu am avut probleme pentru că a fost cald afară”, informează Liliana Pădure.


Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

AVERTISMENT al medicilor de familie din Capitală, despre criza vaccinului antigripal: ‘Lucrurile se agravează’

Superbacteriile PROVOACĂ moartea a patru oameni pe oră în SUA! Medicii AVERTIZEAZĂ ca cetățenii să nu mai folosească antibiotice în exces