in

Huawei Watch 3 Pro – un smartwatch modern si elegant

In domeniul ceasurilor de mana ultimii ani au adus o adevarata revolutie prin aparitia ceasurilor inteligente. Tot mai multe modele de smartwatch sunt lansate an de an de brand-uri care produc astfel de dispozitive. Daca esti in cautarea unui smartwatch foarte atractiv atat prin prisma functiilor pe care le ofera, cat si prin prisma unui design modern, dar in acelasi timp care sa aduca eleganta oricarei tinute, atunci poti sa ai in vedere modelul Watch 3 Pro de la Huawei.

Principalele atuuri ale modelul Huawei Watch 3 Pro

Faptul ca brand-ul Huawei este unul dintre cele mai importante brand-uri din domeniul dispozitivelor smart nu mai este un secret pentru nimeni. Cei de la Huawei si-au dorit sa ofere utilizatorilor un ceas smart foarte performant, dar in acelasi timp extrem de elegant. Tocmai de aceea acest model de smartwatch propune o serie de functionalitati si specificatii de care este imposibil sa nu te indragostesti.

Primul mare avantaj al acestui model de ceas de la Huawei este durata mare a bateriei. In functie de diferite moduri de setare a ceasului, bateria acestuia poate rezista de la 5 zile si pana la 21 de zile, ceea ce cu siguranta este un mare plus fata de alte ceasuri inteligente. Un al doilea avantaj se refera la faptul ca acest smartwatch permite monitorizarea sanatatii pe intreaga durata a zilei. Tot in randul atuurilor amintim si faptul ca acest ceas iti permite conectarea cu apelul mobil astfel incat sa poata fi preluate apelurile telefonice folosind functiile ceasului.

Organizarea tuturor aplicatiilor, dar si posibilitatea de a descarca alte aplicatii pentru modelul Watch 3 Pro reprezinta fara doar si poate un alt atuu important. Display-ul de tip grila pentru organizarea aplicatiilor face eficienta folosirea acestor aplicatii, iar posibilitatea de a descarca aplicatii din AppGallery iti permite sa personalizezi ceasul smart dupa cum iti doresti din perspectiva aplicatiilor folosite.

Ecranul de tip AMOLED cu diametru de 1,43 inch ofera o vizibilitate foarte buna la utilizarea diferitelor aplicatii. Spatiul de stocare de 16 GB si memoria de 2 GB RAM, dar si diferitele modalitati de conectare a ceasului, toate aceste sunt alte atuuri care nu trebuie omise atunci cand discutam despre acest model de smartwatch de la Huawei.

Nu in ultimul rand designul este unul deosebit. Cu un diametru de 48 de mm si o grosime de 14 mm, modelul Huawei Watch 3 Pro este foarte elegant si minimalist. Sticla de safir artificial ofera o rezistenta foarte mare, iar aliajul de titan din care sunt realizate carcasa si bratara contribuie la un ceas de mana extrem de durabil. Pentru confort chiar si la purtari indelungate, spatele ceasului este realizat din ceramica.

Bucura-te de functiile modelul Watch 3 Pro

Pentru toti aceia care doresc sa poarte zi de zi, indiferent de activitatile pe care le fac, un smartwatch cu o multitudine de functii utile si foarte performant, modelul Watch 3 Pro de la Huawei poate fi cea mai buna alegere. Toate aceste functii si caracteristici vin cu un design modern si elegant.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Care sunt criteriile pentru a alege cel mai bun laptop?

Descopera oferta de ceasuri smart de la Huawei