in

Motive pentru care ne place video chat-ul Omegle și serviciile alternative

Internetul oferă o mulțime de oportunități de a comunica cu ceilalți, a cunoaște persoane noi, a-ți face prieteni sau chiar a-ți găsi sufletul pereche. Ai la dispoziție o grămadă de servicii care simplifică comunicarea online, tot ce contează este să alegi cea mai bună variantă pentru tine.

Unul dintre liderii în online dating de peste 10 ani este Omegle, un serviciu de video chat anonim random cu un format foarte convenabil prin care poți întâlni oameni din toate colțurile lumii, fără să te înregistrezi. Omegle nu are prea multe setări dar printre funcționalitățile sale interesante se numără:

 1. Chat pentru adulți unde poți comunica pe orice temă.
 2. Secțiuni fără moderare unde ai libertate maximă.
 3. Chat separat pentru studenți.

Pe Omegle poți comunica în scris prin mesaje sau live pe video chat. Poți alege limba din setări precum și selecta hobby-uri și interese — în acest fel algoritmul serviciului îți va găsi persoane care se încadrează la criteriile tale.

Cu toate astea, Omegle are și dezavantaje mai ales comparat cu alte servicii, cele mai importante fiind calitatea de moderare scăzută și aspectul învechit al platformei. Din această cauză multe persoane preferă să folosească servicii asemănătoare lui Omegle ce au mai multe funcționalități și care sunt mult mai ușor de folosit.  

Alternative la Omegle cu funcționalități mai interesante

Descoperă mai jos 6 dintre cele mai populare servicii alternative la Omegle ce au opțiuni și funcționalități unice și interesante. 

ChatRoulette

ChatRoulette este de fapt cel mai vechi serviciu de video chat, lansat înainte lui Omegle (la timpul acela, Omegle avea doar mesaje scrise). ChatRoulette atingea cote maxime în 2009-2010 când se bucura de peste un milion și jumătate de utilizatori conectați la orice moment al zilei. De-a lungul timpului numărul a scăzut considerabil din cauza lipsei de moderare și inovație a platformei ce a determinat publicul să se îndrepte spre alte platforme. 

Abia în anul 2020 producătorii ChatRoulette au decis să modernizeze site-ul și să introducă tehnologia de inteligență artificială pentru a monitoriza conținutul neadecvat și blocarea utilizatorilor ce încalcă regulamentul. Datorită acestui lucru, ChatRoulette se bucură în ziua de zi de o adevărată renaștere în popularitate. 

ChatRandom

ChatRandom este un video chat clasic ce oferă căutare după hobby-uri și interese precum Omegle. Pe lângă asta se mai bucură și de alte opțiuni cum ar fi:

 1. Chat rooms în grup cu interese comune.
 2. Chat separat cu femei (disponibil doar prin abonamentul premium).
 3. Gay chat pentru utilizatorii interesați.

Spre deosebire de Omegle și ChatRoulette, ChatRandom dispune și de aplicații mobile pentru iPhone și Android. 

Bazoocam

Chiar dacă pare și mai învechit decât Omegle, Bazoocam are totuși niște opțiuni interesante:

 1. Jocuri online ce oferă o experiență mai distractivă pe site.
 2. O platformă de difuzare la care se pot conecta mai mulți participanți în același timp.

Cele mai citite articole

Pe deasupra, Bazoocam de bucură de un serviciu de moderare bun, iar după spusele producătorilor, peste 40 de persoane se ocupă de asta. Încălcarea regulamentului de folosire a serviciului poate duce la blocarea utilizatorilor până la 20 de zile. 

OmegleTV

Opțiunea unică de pe omegletv.chat/ro este filtrarea după sex deoarece nu este o simplă setare, ci implică și verificare informației. În acest fel nu poți da peste profiluri false sau publicitare și ai garanția că vorbești cu persoane reale. 

Alte funcționalități de remarcat: 

 1. Conectarea bărbaților exclusiv cu femei. 
 2. OmegleTV oferă 100% precizie în conectarea utilizatorilor de sex opus.

OmegleTV este alternativa perfectă la Omegle pentru cei care vor să comunice doar cu persoane de sex opus, pentru flirt sau relații serioase. 

OmeTV

Un video chat simplu dar totuși foarte popular. OmeTV oferă opțiuni folositoare precum:

 1. Filtre de căutare după sex și locația geografică.
 2. Traducere automată a mesajelor scrise în limba dorită.

În plus, OmeTV are și aplicații mobile, lucru foarte convenabil pentru cei care nu vor să fie legați de calculator precum utilizatorii de Omegle.  

Chathub

Chathub este o variantă alternativă la Omegle destul de simplă și cu un set standard de opțiuni — filtre de căutare după limbă și locație. Poți comunica prin mesaje scrise sau video chat. Chathub nu are o aplicație mobilă însă varianta de mobile web este destul de rapidă.

Producătorii pun accent pe atenția oferită siguranței online prin lipsa salvării sau transferului de date din conversațiile scrise, video sau audio. Orice se întâmplă pe site este șters și nu poate fi accesat ulterior. 

Încearcă serviciile alternative la Omegle

Nu te limita doar la un singur video chat anonim. Folosind variante diferite îți oferi practic șansa de a descoperi nu doar opțiuni noi, ci și accesul la mult mai mulți utilizatori. Dacă folosești servicii care oferă opțiuni de căutare după locația geografică sau sex atunci poți să găsești persoane interesante cu care să te întâlnești în viața reală mult mai ușor și mai repede. 

Chiar dacă nu toate serviciile alternative la Omegle se bucură de un număr enorm de utilizatori, acestea compensează prin setări folositoare și un serviciu de moderare de invidiat. Tocmai de asta îți recomandăm să încerci cât mai multe și să experimentezi cu orice format nou pentru a găsi platforma care îți place cel mai mult. Nu ocoli serviciile cu plată, deoarece în cele mai multe cazuri tariful este destul de mic iar beneficiile sunt foarte mari în ceea ce constă siguranța și moderarea serviciilor de comunicare online.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Distracție fără riscuri. Sloturi atractive, disponibile în mod gratuit!

5 sfaturi simple și naturale pentru stimularea imunității