in

Multifuncţional HP – soluție pentru afaceri mici

Multifuncţional HP – soluție pentru afaceri mici

Imprimanta multifuncţionala HP este un echipament de bază în birourile multor companii, fiind soluţia excelentă pentru afacerile mici şi mijlocii.

Un multifuncţional HP este o imprimantă  care are şi funcţiile de scanare, fax, fotocopiator şi chiar poate trimite e-mailuri. Sunt echipamente durabile, au viteza mare de tipărire şi pot lista mai multe pagini pe minut decât imprimantele cu jet de cerneală obişnuite.

Funcţiile unui multifuntional HP

Pe lângă funcţiile de tipărire, scanare, copiere şi trimitere faxuri, imprimantele multifuncţionale HP pot avea şi alte funcţionalităţi. Multifuncţionalul HP de birou mic vine cu caracteristici în plus, inclusiv tăvi de hârtie suplimentare pentru hârtie foto. Modelele de ultimă generaţie oferă facilitatea de stocare şi recuperare a documentelor, funcţii de autentificare de bază sau facilităţi de stocare a documentelor în reţea.

De ce sunt avantajoase multifuncţionalele HP pt afacerile mici

Avantajele unui mutifunctional HP pentru afacerile mici sunt numeroase. Calitatea tipăririi este superioară faţă de cea a imprimantelor cu jet. De asemenea, un multifuncţional HP reduce costurile de achiziţii şi spaţiul necesar instalării, fiind un echipament care are funcţiile a mai multor dispozitive.

Un alt avantaj al mutifunctionalelor HP este faptul că utilizează consumabile precum cartuş HP 653 mult mai accesibile decât cele pentru o imprimantă cu jet.

Cu un mutifunctional HP se face economie de spaţiu

Cele mai citite articole

În loc să ai mai multe imprimante, copiatoare sau scanere prin birou, poţi avea un singur echipament care să ofere toate facilităţile, adică un multifuncţional HP. În acest mod se face economie de spaţiu şi biroul arăta mult mai ordonat şi profesional.

Multifuncţionalul HP creşte eficienţa

Dacă vrei ca eficienţa să fie o prioritate în afacerea ta, un multifuncţional HP poate face jumătate din treabă. Datorită vitezei de printare, dar şi a calităţii superioare a documentelor listate, acest dispozitiv va creşte randamentul angajaţilor.

Multifuncţionalul HP simplifică problema aprovizionării

Cu un singur dispozitiv care întruneşte alte patru echipamente sunt eliminate problemele de aprovizionare cu consumabilele potrivite. Lucrurile se simplifică foarte mult când ai de comandat un singur cartuş pentru o singură maşină.

Multifuncţionalul HP te ajută să faci economii

Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestui dispozitiv este faptul că reduce costurile de achiziţie, întreţinere şi alimentare cu consumabile. Atunci când forţa de muncă devine mai productivă şi costurile cu reparaţiile, întreţinere şi consumabile scad, nu poţi decât să concluzionezi că un multifuncţional HP este un dispozitiv care contribuie la prosperitatea unei afaceri mici.

Sursa de imagine:
NewFabrika / Shutterstock.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Infectia maselei de minte: care sunt simptomele si cum o tratezi

De ce sa-ti cumperi o pereche de cercei din aur roz?