in

Pachetul Microsoft 365 – solutia perfecta pentru cei care doresc promovarea businessului

Una dintre cele mai noi si mai eficiente solutii care reuneste instrumente de productivitate excelente, o securitate ideala si capacitate de gestionare a dispozitivelor moderne folosite de companiile mici si mijlocii este pachetul Microsoft 365 oferit de Smart Business Solutions. Desi utilizatorii erau obisnuiti cu un altfel de mod de gestionare al documentelor, acest pachet le ofera o mai mare libertate si posibilitate de a se conecta cu clientii si colegii.

Ce aduce nou pachetul Microsoft 365?

Pachetul Microsoft 365 oferit de compania Smart Business Solutios include pachetul Office, astfel incat ofera cele mai noi si mai recente versiuni de Word, Power Point, One Drive, Excel si altele, iar clientii au posibilitatea de a comunica mai usor folosind Outlook si Exchange. Fisierele pot fi gestionate cu mare usurinta de oriunde, gratie spatiului de stocare de 1 TB, iar protectia datelor este asigurata, atat a datelor personale, cat si a celor profesionale ale firmei.

Amenintarile cibernetice care, de obicei, pot fi intalnite la orice pas virtual in mediul online nu mai sunt o problema! Clientii Smart Business Solutions sunt protejati impotriva documentelor nesigure, a link-urilor suspecte si a malware-ului. Noile dispozitive si PC-uri sunt gestionate mai usor si mai rapid decat oricand, iar clientii obtin o garantie de functionare sustinuta din punct de vedere financiar, precum si asistenta online si telefonica non-stop oferite din partea companiei.

Cele mai citite articole

Tot ceea ce trebuie sa faca potentialii clienti este sa intre pe site-ul firmei si sa isi aleaga pachetul potrivit. Microsoft 365 Business, spre exemplu, este un pachet care se adreseaza intreprinderilor mici si mijlocii, cu maximum 300 de utilizatori, si include 1 TB de stocare, pachetul Office 365, capacitate de gestionare a dispozitivelor prin intermediul Microsoft Intune, dar si mijloace de securitate avansate.

Aplicatiile Office sunt disponibile atat pe tablete si telefoane, cat si versiuni web complete, e-mailul este de calitate superioara, oferind pana la 50 GB pentru persoane de contact, calendar si planificator, iar intalnirile online sunt mai usor de gestionat, gratie mesageriei instant, audio si video. Aplicatiile business incluse sunt Outlook Customer Manager si Bookings pentru Microsoft 365, iar mijloacele de securitate ii ajuta pe clienti sa isi protejeze firma de link-uri ce par suspecte, de malware, de atasari nesigure.

Totodata, securitatea la capacitate maxima ofera capacitate de pastrare, de arhivare si de conformitate cu back-up permanent al datelor, ofera controale pentru protejarea datelor profesionale si personale pe dispozitivele mobile, precum si multe alte facilitati.

In ceea ce priveste gestionarea dispozitivelor, cumparand un pachet Microsoft 365 din oferta Smart Business Solutions, clientii isi pot gestiona in siguranta atat dispozitivele IOS, Windows sau Android, pot face upgrade la Windows si pot beneficia de implementare cu autoservire a PC-urilor cu Windows Auto Pilot.

Ceea ce inseamna ca pentru siguranta datelor companiei, pentru a usura munca angajatilor, administratorii trebuie sa ia in calcul achizitionarea unui pachet Microsoft 365 si folosirea acestuia pe o perioada indelungata de timp.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ce presupune meseria de tehnician maseur si cine o poate practica?

Cum sa alegem formula de lapte praf pentru bebelusi?