in

Pariuri live vs pariuri pre-meci: Ce presupun si care sunt avantajele pe care le ofera pariorilor?

Exista doua categorii principale de pariuri: pariurile live (pe care le poti plasa chiar si dupa inceperea meciului) si pariurile pre-meci (pe care le poti plasa doar inaintea fluierului de inceput). Evident, cele doua categorii de pariuri vin si cu propriile avantaje, pe care le analizam impreuna astazi: 

Despre pariurile live pe evenimente sportive

Odata cu digitalizarea activitatii de pariere, site-urile de pariuri si-au adaptat in timp real oferta, iar cel mai bun exemplu este reprezentat pariurile online live. Acestea le permit pariorilor sa urmareasca meciul in timp real si sa plaseze mize, chiar si dupa inceperea partidei.

 

Anumite evenimente sportive poti fi urmarite prin streaming live, chiar de pe platforma de pariuri pe care se afla jucatorul, fapt ce ofera si mai mult dinamism acestui tip interactiv de pariere. De pe laptop, telefonul mobil sau tableta, pariorii pot juca live pe meciurile preferate din fotbal, baschet, handbal, volei, tenis de masa, dar si din multe alte sporturi populare. 

 

Avantaje pariuri live

 

  • Iti pemit sa plasezi mize chiar pe echipa favorita, chiar si dupa aceasta aceasta a inscris deja;

 

  • Poti urmari live transmisiuni, astfel incat sa iti faci o parere mult mai buna despre evolutia echipei de care esti interesat; 

 

  • Garanteaza un timp de pariere mult mai scurt, ce nu este conditionat de inceperea unui eveniment sportiv, la un anumit moment dat. 

Despre pariurile pre-meci pe evenimente sportive

Cele mai citite articole

Cele clasice, inaintea inceperii fluierului de start, se regasesc atat in ofertele agentiilor stradale, cat si in cele ale caselor de pariuri online (click pe link pentru a studia ofertele celor mai bune case de pariuri online in Romania). 

 

Cei care aleg sa parieze online, au insa parte de mai multe avantaje, comparativ cu parierea “fizica”, in agentiile din oras: oferta mai diversificata, sansa de a analiza pe larg fiecare eveniment sportiv, disponibilitate 24 de ore din 24 etc  

Avantaje pariuri pre-meci

  • Pot fi jucate atat online, cat si spatiul fizic al agentiilor de pariuri; 

 

  • Nu vin la pachet cu acelasi dinamism (determinat de iminenta inchiderii unei anumite cote la pariuri live), fapt ce le permite pariorilor reactii de joc mult mai inspirate; 

 

  • Ofera o lista variata de posibilitati, atat in zona de competitii sportive, cat si in cea de evenimente culturale, politice etc 

 

Principalele doua categorii de pariuri pot fi jucate online, indiferent de terminalul de pe care plasezi mize. Asadar, gaseste o casa de pariuri online convenbila pentru tine (vezi acum oferta Sporting Bet) si afla este cel mai potrivit tip de pariu pentru stilul tau de joc. 

 

Indiferent de meciurile pe care le pui pe un bilet, atat pariurile live cat si cele pre-meci descriu un grad ridicat de imprevizibilitate. Asadar, iti recomandam sa nu aloci pentru activitatea de pariere o pondere foarte mare din propriul buget. Joaca responsabil la pariuri live si pariuri pre-meci, tinand cont ca distractia din jurul acestei activitati trebuie sa primeze!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce să citeşti cărţi de spiritualitate? Ce te atrage la ştiinţele ezoterice?

Cum să te bucuri de vacanță în pandemie