in

Persoanele imobilizate la pat au un confort mai bun si sunt siguranta in paturile medicinale mecanice

Pentru persoanele imobilizate la pat confortul este foarte important, la fel si ingrijirea adecvata. Ingrijirea lor va fi mai simpla si mai usor de oferit daca pacientii au acasa paturi medicale mecanice.

Spre deosebire de patul normal, paturile medicale mecanice pot avea una sau doua manivele pentru ajustarea rapida a pozitiei, antrenarea manuala este optimizata pentru a permite gasirea eficienta a pozitiei corecte pentru pacientul aflat la nevoie.

Paturile au cadrul din metal, laterale din metal si suport pentru ridicare din pat, sunt sigure, confortabile pentru pacientii cu probleme, au dimeniuni potrivite pentru orice tip de statura. Atunci cand situatia o cere sectiunea de sustinere a trunchiului este coborata sau ridicata, la fel si cea de sustinere a picioarelor, baza pentru saltea din metal asigura suportul necesar pentru greutati variabile.

Usor de transportat, patul mecanic este detasabil, se poate muta dintr-un loc in altul fara probleme, avem chiar si modele de paturi medicale mecanice care au designul adaptat pentru a incapea in camere mai mari sau mai mici.

Cele mai citite articole

Saltelele medicale din dotare se muleaza pe baza si reusesc sa garanteze pacientilor tot confortul de care se pot bucura cat sunt la pat. Sistemele de prindere si rotile optionale adauga un plus de siguranta paturilor mecanice pentru pacientii imobilizati la pat, iar saltelele antiescare previn aparitia escarelor si ii feresc de infectii cat stau la pat.

In functie de modelul ales, ele au si tablie cap sau picioare, din lemn si materiale similare, cu suprafata rezistenta la apa.

Nu mai e nevoie sa va chinuiti sa aranjati mereu patul clasic pentru pacientul imobilizat, schimbarea asternuturilor si ingrijirea de zi cu zi sunt mult simplificate, aveti posibilitatea sa schimbati ori de cate ori doriti pozitia patului in spatiu sau a pacientului in pat.

In spitale paturile sunt la fel de utile tot pentru pacientii care nu se pot deplasa, ofera aceleasi avantaje si sunt disponibile la un pret bun in ofertele online ale magazinelor specializate in comercializarea lor.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Adidas va testa produse pe Staţia Spaţială Internaţională

De ce sa alegi parfumuri arabesti pentru uz zilnic?