in ,

Principalele avantaje ale operatiunii de incarcare cu freon auto

Un cunoscut service auto sector 1 ofera clientilor sai oportunitatea de a beneficia de servicii complete pentru autoturismele lor. Astfel, conducatorii auto si proprietarii de masini pot beneficia de o revizie completa a masinii, de servicii de mecanica, electrica, tinichigerie-vopsitorie, de diagnoza si de incarcare freon auto Bucuresti. Insa lista nu se opreste aici. Clientii vor beneficia si de tractari auto si de inchirieri auto, ori de cate ori vor avea o problema cu autoturismul personal.

Ce inseamna incarcare freon auto si care sunt avantajele?

Incarcarea instalatiei cu freon auto se face dupa o testare riguroasa cu ajutorul unui aparat de ultima generatie, care nu numai ca incarca cu freon, ci si testeaza si curata instalatia, eliminand orice urma de scurgere sau rasuflare a acesteia. In plus, acest serviciu presupune si detectarea automata a cantitatii necesare de freon pentru fiecare marca si model de autoturism in parte, precum si cantitatea de ulei necesara pentru compresorul instalatiei de climatizare si incarcarea automata a acesteia.

Intreaga operatiune dureaza cateva zeci de minute, chiar mai putin de o ora, si este efectuata in mare parte de un robot. Aceasta operatiune se efectueaza in cativa pasi simpli. In primul rand, se scoate aerul si se usuca circuitul de aer conditionat cu ajutorul unei pompe de vid, dupa care urmeaza cateva minute de recuperare a freonului din instalatie. Urmatorul pas este verificarea uleiului din compresor si completarea instalatiei cu ulei si cu o cantitate suficienta de agent frigorific specificata de fabricant. La final, intreg sistemul este verificat cu o substanta fluorescenta pentru a asigura etanseitatea si functionarea corecta.

Cele mai citite articole

Incarcarea cu freon auto este o operatiune care are numeroase avantaje. In primul rand, se regleaza temperatura din masina si orice sofer stie ca, pe timpul verii, poate deveni o adevarata corvoada mersul cu o masina a carei instalatie de climatizare este defecta. Aerul conditionat asigura de fiecare data o calatorie placuta atat pentru sofer, cat si pentru pasageri.

Mai mult decat atat, operatiunea de incarcare cu freon auto asigura si o vedere clara pe timp de iarna, deoarece aerul rece din interior este responsabil de dezaburirea geamurilor. Aerul este curat, placut, usor respirabil. Totul se desfasoara intr-un timp foarte scurt, asa incat clientii nu sunt nevoiti sa astepte prea mult timp pana la indeplinirea sarcinilor de catre personalul service-ului auto.

In plus, DPD Automotive pune la dispozitia clientilor un personal calificat, cu o vasta experienta in domeniu, servicii de calitate la preturi minime, care includ curatari ale sistemului de aer conditionat, reparatia componentelor acestuia, curatarea intregii instalatii, identificarea si remedierea scurgerilor de freon, precum si incarcarea cu freon auto.

Atunci cand conducatorii auto observa ca sistemul nu mai da randament, explicatia poate fi lipsa freonului. O alimentare cu freon va duce la revigorarea completa a sistemului de aer conditionat, iar aceasta operatiune trebuie efectuata cel putin o data pe an, pentru a preintampina problemele de functionare si pentru a intretine in mod corespunzator sistemul de aer conditionat.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Supa de pui, un miracol pentru sănătate la îndemâna oricui

Principalele motive pentru care detartrajul trebuie efectuat anual