in

Produsele menstruale organice 100% românești – Enroush

Cu o abordare inovatoare și un angajament ferm față de sănătate și sustenabilitate, Enroush aduce o schimbare semnificativă în industria igienei feminine, oferind produse naturale, sigure și prietenoase cu mediul. Enroush- primul brand de produse menstruale organice 100% românești. 

Produsele menstruale din 100% bumbac organic îți vor schimba atitudinea față de menstruație

Într-o perioadă în care conștientizarea asupra impactului produselor pe care le folosim asupra sănătății noastre și a mediului este din ce în ce mai mare, inițiativa Enroush este o soluție inspirată și binevenită pentru femeile din România. Oferind absorbante de zi și tampoane din bumbac organic, ei reprezintă o alegere înțeleaptă pentru toate femeile care doresc să își protejeze sănătatea și să contribuie la protejarea planetei prin alegeri mai responsabile. Încrederea în produsele menstruale organice Enroush provine în primul rând din transparența și sinceritatea etichetei lor curate. Într-adevăr, multe dintre produsele menstruale convenționale nu afișează cu deschidere lista completă a ingredientelor pe ambalaj. În schimb, la Enroush, transparența este esențială și astfel, clientele pot vedea cu ochii lor că fiecare produs conține doar bumbac organic- nimic altceva.

Această atitudine de transparență și sinceritate reflectă faptul că Enroush este creat de femei pentru femei, punând sănătatea intimă a femeilor pe primul loc. Ele înțeleg că femeile merită să știe exact ce folosesc în zonele lor intime, iar asta le oferă încrederea necesară să facă alegerea potrivită. Prin utilizarea exclusivă a bumbacului organic prelucrat în mod sustenabil, Enroush demonstrează că le pasă nu doar de sănătatea femeilor, ci și de protejarea mediului înconjurător.

Cele mai citite articole

Unul dintre principalele obiective ale Enroush este să elimine tabuurile , rușinea și informațiile false legate de menstruație și sănătatea intimă. Brandul își propune să educe și să informeze femeile în legătură cu toate aspectele importante legate de igiena menstruală, de exemplu, pe blogul lor poți găsi răspunsul la întrebarea de la ce varsta poti folosi tampon intern sau ce este estrogenul..

ENROUSH aduce în România produse menstruale organice

Produsele organice Enroush lor sunt acum disponibile în toate farmaciile DR MAX din România. Găsirea produselor Enroush este mai ușoară ca niciodată, fiind prezentă în cele peste 25 de hiperfarmacii DR MAX din întreaga țară, dar și pe platforma online DrMax, pentru o experiență de cumpărare mai convenabilă.

Brandul Enroush a luat măsuri pentru a fi cât mai accesibil femeilor din România, ajungând în peste 120 de magazine fizice DM din țară. În plus, produsele lor pot fi găsite și în locații precum Douglas, Ototo, Farmacia Tei, BebeTei, BeWellStore și alte magazine partenere online.

Cu fiecare produs achiziționat, femeile sprijină misiunea Enroush de a deschide calea către o lume mai sănătoasă și mai curată, unde fiecare alegere contează și fiecare femeie se simte în armonie cu propria sănătate și cu natura.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Atrofia cerebrală în rândul persoanelor în vârstă: Semne de alarmă

Impactul unei poziții incorecte asupra sănătății articulațiilor