in

Se apropie sărbătorile de iarnă: luați cadou o mașină de ocazie. Verificați-i istoricul cu un raport VIN

Car roof with two pairs of skis on the rack at sunny winter day

Luna cadourilor vine cu oferte atractive și pentru șoferii care caută o mașină de ocazie. Înainte a o cumpăra, atrași de prețul bun, verificați-i istoricul cu un raport VIN, obținut pe baza seriei unice de șasiu.

Iarna nu este un anotimp foarte ușor pentru șoferii din România, însă aceștia nu se sperie nici de nămeți, nici de viscol și aleg să conducă pe orice vreme. De aceea, în apropierea sărbătorilor de iarnă, sfatul nostru este să luați cadou o mașină de ocazie și să o conduceți spre munte, de exemplu. Astfel, puteți merge la schi sau vă puteți relaxa într-o cabană cu familia și prietenii, deplasându-vă cu propria mașină.

Totuși, înainte a cumpăra un autoturism la mâna a doua, verificați cu mare atenție actele, cât și alte informații despre istoricul mașinii. Dacă nu aveți 100% încredere în vânzătorul ori în dealerul auto, atunci comandați online un raport VIN care vă oferă informații sigure, nemanipulate de actualul proprietar, obținute prin interogarea a numeroase baze de date, actualizate în timp real. Aveți nevoie de seria de șasiu a mașinii pe baza căreia este creat raportul.

Spre exemplu, v-ați putea întreba dacă kilometrajul indicat pe bordul mașinii este cel real. Circulă în folclorul urban numeroase povești depre autovehicule cu numărul de kilometri modificat ca să fie mai atractiv pentru un potențial cumpărător. Firește, o mașină cu mai multe mii de kilometri ascunși are o uzură mai mare. Raportul VIN vă spune care este kilometrajul real.

Alți cumpărători vor să știe sigur în ce alte țări a mai circulat mașina pe care doresc să o achiziționeze. Verificareavin.ro vă trimite un raport adițional, plin de informații, în cazul în care autovehiculul a circulat și în Statele Unite, pe lângă informațiile din țări europene, dacă a fost înmatriculat în Uniunea Europeană.

Este sigură mașină, a fost reparată în urma unor accidente rutiere severe? Și această informație ar putea fi trecută cu vederea de vânzător ca să nu riște afacerea. Raportul VIN vă prezintă situația reală, tipul accidentelor, dacă au fost, cât și inspecțiile tehnice prin care a trecut mașina.

Documentul generat pe baza seriei unice de caroserie vă spune de asemenea dacă mașina a fost furată. Interogăm bazele de date ale poliției si un autoturism furat va fi imediat detectat și afișat ca atare în raportul VIN.

Nu stați mult pe gânduri, merită să comandați câte un raport pentru fiecare mașină care vă interesează. Alegeți-o pe cea mai bună, dar și cu actele în regulă!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Calatoriile de Craciun – Probleme la care ar trebui sa ne asteptam

Top 4 idei de amenajare a unei sali de conferinta care-ti va impresiona clientii