in

Top 5 cele mai potrivite flori pentru femeile romantice

Florile sunt elementele naturii care fac parte din povestea de dragoste a fiecărei femei. Chiar dacă trandafirii sunt etalonul persoanelor romantice, iar fiecare femeie aflată într-o poveste de dragoste își dorește sa primeasca trandafiri criogenati in cupola, mai exista și alte tipuri de flori care exprimă aceleași sentimente de iubire profundă.

Pentru a-ți veni în ajutor și pentru a putea alege cele mai potrivite flori pentru o femeie romantică, astăzi îți vom prezenta care sunt florile la care trebuie să fii atent.

Iris

Femeile preferă sa obțină elegantă din lucrurile simple, adoptand din ce în ce mai des conceptul de less is more. Din acest motiv, buchete de iris sau aranjamentele florale care conțin irisi într-o singura nuanță cromatică sunt perfecte pentru o femeie romantică. Floarea de iris simbolizează legătura strânsă și nezdruncinată dintre două persoane, pentru că irisii sunt unii dintre mesagerii iubirii. În funcție de culoarea pe care o au, aceștia capătă și alte semnificații, precum irisul mov care este un simbol al înțelepciunii sau irisul albastru care simbolizează distincția și regalitatea.

Liliac

Liliacul, supranumit și ”floarea memoriei” sau ”floarea amintirilor” are un parfum care trezește instant oamenilor amintiri uitate și poate face ca o persoană să retrăiască unele momente de bucurie. Liliacul denotă misterul unei iubirii. Aceasta este o floare care apare doar primăvara, așa că acum este momentul perfect pentru a profita de cele mai romantice buchete de liliac.

Lalele

Cele mai citite articole

Lalelele sunt un simbol al primăverii, fiind niște flori discrete și pline de finețe. Acestea simbolizeaza o dragoste perfectă, însă, în funcție de culorile pe care le au, ele pot căpăta și alte valențe. Spre exemplu lalelele roșii sunt asociate cu dragostea adevărată, plină de pasiune, în timp de lalelele galbene exprimă bucurie, optimism și încredere.

Trandafirii

În mod incontestabil, trandafirii sunt asociați  cu declarațiile de dragoste indiferent de nuanțele și formele lor. Una dintre poveștile despre trandafiri spune că această floare s-a născut dintr-un surâs al lui Cupidon. Indiferent de forma lor, fie că alegi buchet de trandafiri sau aranjamente florale, toate sunt potrivite pentru o persoană romantică. Însă, dacă vrei să-ți surprinzi cu adevărat iubita, dăruiește-I trandafiri criogenati de la Maison d’Or.

Bujori

Bujorii se fac remarcați în toate buchete de flori și aranjamentele floare care îi conțin. Aceștia sunt cadoul perfect pentru orice ocazie și sunt unele dintre cele mai dorite flori pentru buchetul de mireasă și aranjamentele florale folosite la nunțile de vară.

Bujorii reprezintă cel mai frumos cadou au verii și sunt flori unice și elegante, potrivite femeilor delicate, romantice și rafinate.

Lasă-te inspirat de articolul nostru și de gama variată de flori pe care le găsești în floraria Maison d’Or și surprinde-ți femeia iubită cu cele mai frumoase cadouri. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Trotinete copii evolutive – adaptabile înălțimii și vârstei copilului tău

Top păcănele inspirate din filme și seriale