in

Top păcănele inspirate din filme și seriale

Majoritatea dintre noi recunoaștem sloturile după culorile aprinse și binecunoscutele simboluri cu fructe. Însă, au apus demult vremurile în care doar pe acestea le puteai încerca la cazino.

În ziua de astăzi, atunci când spunem păcănele online, ne referim la o gamă largă de jocuri de noroc, cu cele mai moderne efecte de sunet, cu simboluri redate în 3D și, nu în ultimul rând, cu teme inspirate din muzică, mitologie, safari, aventură, jocuri video sau filme și seriale.

Acestea din urmă reprezintă sursa de inspirație pentru un număr impresionant de sloturi pe care cu siguranță le-ai încercat și tu. Dacă ești curios să afli mai multe despre cele mai interesante păcănele inspirate din peliculele celebre de la Hollywood, citește mai departe…

#1 Terminator II

Terminator II este un slot creat de Microgaming, inspirat din filmul cu același nume, produs și regizat de James Cameron și lansat în 1991. De data aceasta, însă, eroul science fiction interpretat de Arnold Schwarzenegger se mută pe role și promite câștiguri pe măsură, slotul având o rată de plată generoasă de 96.62%.

Cei de la Microgaming au rămas fideli peliculei, redând în format animat cele mai iconice scene de acțiune din film, completate de efecte vizuale de cea mai înaltă calitate. Nu lipsește nici coloana sonoră consacrată de film, care aduce aminte de Ziua Judecății. Slotul păstrează aceeași energie futuristică, deși are o structură clasică de 5 role, 3 rânduri și 243 linii de plată.

#2 Vikings

Dacă ești fanul serialelor de televiziune inspirate din evenimente istorice și mitologie, atunci cu siguranță ai văzut și câteva episoade din Vikings. Lansat pe 3 martie 2013, Vikings este un serial bazat pe mitologia norvegiană, avându-l în centru pe eroul viking Ragnar Lodbrok.

Cei de la Netent au decis să lanseze slotul Vikings care a devenit un blockbuster, asemeni filmului. Slotul urmează o structură de 5 role și 243 modalități de câștig și prezintă eroii vikingi sub formă de simboluri speciale pe role – Floki, Bjorn, Lagertha și Ragnar. Trăsăturile bonus Hotspot și Shield War cresc câștigurile, iar coloana sonoră plină de acțiune și misticism te va purta în atmosfera specifică nordului.

#3 Justice League

Cele mai citite articole

Schimbăm puțin registrul și pătrundem în universul eroilor DC. Dacă îți plac benzile desenate, dar și filmele și serialele inspirate din eroi ca Wonder Woman, The Flash sau Aquaman, atunci slotul Justice League e un must try pentru tine.

Lansat de cei de la Playtech, slotul Justice League ne propune o structură simplă de 5 role, 4 rânduri și 40 linii de plată fixe. Tot ce ai de făcut pentru a câștiga este să nimerești 3 simboluri de același tip pe o linie de plată. Iar eroii care te ajută să îți atingi obiectivele sunt cei din Liga Dreptății – Batman, The Flash, Wonderwoman.

Rata de plată este de 96.33%, jucătorul putând câștiga 4 jackpot-uri progresive, cel mai mare dintre acesta având o valoare garantată de peste £200,000.

#4 Jumanji

Jumanji este un video slot creat de Netent, inspirat din filmul cu același nume lansat în 1995. Slotul impresionează nu doar prin atenția la detalii, ci și prin trăsăturile bonus speciale – 4 runde bonus declanșate aleatoriu (Monkey Mayhem, Wild Stampede, Monsoon, The Sticky Wine), alături de simboluri wild, rotiri gratuite, o rundă de board game gratuită și o rundă mystery bonus.

Toate acestea garantează o experiență de joc dinamică, din care nu lipsesc zeci de oportunități de a declanșa câștiguri pe măsură. Slotul rămâne fidel temei de aventură a filmului, astfel că nu lipsește cadrul sălbatic, inspirat din jungla amazoniană, alături de creaturile animate, redate sub formă de simboluri speciale pe role. Cele 36 linii de plată sunt activate automat, iar rata de plată estimată este de 96.33%.

#5 Game of Thrones

 

Există foarte puțini români care nu au auzit de serialul Games of Thrones sau nu l-au urmărit cu sufletul la gură, până la finalul mult așteptat din sezonul 8. Serialul a făcut înconjurul lumii încă de la premierea sa din 2011 pe HBO, reușind să obțină un număr record de vizualizări.

Microgaming, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de software de cazino din lume a decis să adapteze binecunoscutul serial și să aducă tărâmul mitic, Westeros, pe role. Așa a luat naștere slotul Game of Thrones, un slot cu un nivel de volatilitate mediu și o rată de plată de 95%. Cu peste 243 modalități de câștig, jucătorii pot obține până la 121 000 credite într-o singură rotire.

Nu lipsesc nici simbolurile wild, multiplicatorii și rundele de rotiri gratuite care poartă numele caselor principale din Westeros – Baratheon Free Spins, Lannister Free Spins, Stark free spins etc.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Top 5 cele mai potrivite flori pentru femeile romantice

Cum să ai un păr frumos și strălucitor?