in

Top 5. Idei de decorare pentru a va ajuta sa va traiti cea mai confortabila viata

1) Agatati o coroana de flori
Creeaza-ti un spatiu festiv cu o coroana de flori DIY sau agata o varianta frumoasa cumparata din magazin. Designerul Elizabeth Pash a animat aceasta coronita cu o funda portocalie coral care face ca usa albastra vesela sa para mai pregatita pentru toamna fara sa se ciocneasca total.

2) Stabileste atmosfera la intrare
Daca intentionati sa primiti multe oaspeti in aceasta toamna, incepeti sa stabiliti tonul pentru festivitatile sezonului la intrare. Designerul Kylee Shintaffer a acoperit intregul spatiu cu lemn cald pentru o atmosfera complet rustica, perfecta pentru toamna, apoi a adaugat cateva fructe rosii intr-un bol, flori rosii si o perna asortata pe banca.

3) Incarcati pernele in carouri
Schimbati pastelurile de vara cu culori mai profunde, cum ar fi burgundia, carbunele si caramelul. Carourile in carouri sunt modelul confortabil perfect pentru toamna. Adaugati o perna, o pernuta sau chiar tapiteria unui scaun. Patura din piele de oaie de sub masuta de cafea din acest living proiectat de Christian Burch si John Frenchette incalzeste, de asemenea, lucrurile.

Cele mai citite articole

4) Scoateti pernele afara si schimba-le
Schimbati pernele de exterior cu culori mai prietenoase cu toamna, daca locuiti intr-un climat mai cald sau daca aveti o vatra de foc in aer liber si inca mai puteti sta afara in lunile mai reci. Optati si pentru sticlarie in tonuri calde, precum acest set de bar din cupru de pe o veranda decorata de Emily Henderson.

5) Agatati o cuvertura
Indulceste orice perete (chiar si pe cele din busteni!) cu textile lucrate manual in nuante luminoase. Puncte bonus daca ai facut chiar tu plapuma. Ne plac straturile asortate din aceasta viniete realizata de Anthony Baratta.

Orice ajuta pentru un design mai bun, si o siguranta ca totul este placut in casa ta.

Sursa articol: Rives – Sursa Foto: Refu.ro Autor: RevistaOMF

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ce tipuri de deșeuri periculoase generează industria auto?

Cum să aveți o firmă sustenabilă