in ,

Top 5 sfaturi utile in gasirea unui service auto bun

Service Auto in Cluj Napoca

Daca iti doresti sa gasesti un service auto bun in reparatiile auto pe care le efectueaza asupra autovehiculului, trebuie sa urmezi niste pasi importanti. Este foarte important ca pretul cerut pe lucrarile efectuate sa fie unul corect. Mai jos o sa va prezint niste sfaturi utile pentru a putea gasi un service auto bun, un service auto la care vei putea sa iti duci masina in viitor.

De exemplu, eu cautand un service auto bun in Cluj, urmand pasii de mai jos am dat peste service-ul auto OAZA CAR CARE.

Grija fata de propria masina este foarte importanta. Viata ta si a participantilor la trafic este foarte importanta, iar bunastarea vietii noastre depinde de siguranta pe care masina o poate oferi in trafic. Este foarte important ca sa nu alegem service-ul cel mai ieftin, service-ul neautorizat RAR, ci trebuie sa alegem service-urile care ofera calitate si garantie.

1) Cum ai putea gasi un service bun in apropierea ta?

In momentul in care ne dorim sa ne reparam masina trebuie sa ne documentam foarte bine despre ce servicii ofera service-ul ales. O solutie foarte la indemana ar fi sa cautam online un service din apropierea dumneavoastra. Motorul de cautare google ne poate ajuta sa gasim service-uri auto.

Daca o sa cautam pe google , google ne poate genera o lista de ateliere de reparatii auto. Putem sa alegem din lista respectiva service-urile cu cele mai bune review-uri. Trebuie sa ne gandim ca review-urile au fost lasate de persoanele care au avut masina in reparatie la acel service auto. Puteti totodata sa cereti sfaturi prietenilor, familiei, cunoscutilor cu privire la service-urile din lista scurta generata de catre google.

Chiar daca sunteti clientii fideli ai unui service auto de mai mult timp, verificati din cand in cand ce recenzii are acel service, si ce parere au ceilalti oameni care au fost cu masina la reparatie in acel service. V-ar fi util sa vedeti ce parere au celelalte persoane despre experienta avuta cu service-ul respectiv.

2) Asigura-te ca service-ul are autorizatie RAR

Pentru ca un service sa poate sa efectueze lucrari auto, trebuie sa aiba autorizatie de la RAR. Autorizatia trebuie sa fie afisata in loc vizibil, sa poata sa fie observata de catre clienti.

In momentul de fata in Romania sunt mii de service-uri care opereaza in mod ilegal, adica nu dispun de autorizatia de functionare necesara.

Incearca sa eviti service-urile auto, care nu dispun de autorizatie.

3) Oferta

Inainte de a duce masina intr-un atelier de reparatii auto, ar fi necesar sa vedeti cat de mult poate sa coste o reparatie auto.  Este de preferat sa cereti oferte la mai multe service-uri auto inainte de a duce masina intr-un anumit service, pentru a stii la ce sa va asteptati . E de ajutor sa stiti tarifele practicate in medie pe un anumit serviciu. Trebuie totusi sa fiti constient ca preturile pot sa varieze destul de mult, deoarece preturile depind atat de calitatea lucrari cat si de timpul de executare al acestora. Un simplu exemplu ar fi schimbul unei distributii, care un service auto in poate face intr-o zi, iar un altul il poate face in 3 zile. Evident ca pretul schimbului de distributie care dureaza 3 zile, va fi mai scump.

Asigurati-va ca oferta primita de la service include si piesele auto care urmeaza sa fie montate pe masina dumneavoastra. Un lucru care ar trebui sa fie urmarit este originalitatea pieselor auto.

4) Intrebari

Este incurajator sa puneti intrebari despre lucrarea ce urmeaza sa fie efectuata pe masina dumneavoastra. Cereti intotdeauna sa vi se imaneze un deviz auto, pe care sa fie trecute absolut toate lucrarile efectuate cat si piesele auto montate.

Puteti totodata sa cereti mecanicului auto, ca la finalul lucrarii sa va arate piesele ce au fost schimbate pe masina dumneavoastra.Este bine sa fii sigur ca piesa pe care ai platit-o, chiar a fost montata pe masina.

Totodata puteti cere sa vi se inapoieze piesele auto schimbate de pe masina.

5) Intretinerea masinii

Intotdeauna este mult mai usor sa previi decat sa repari, acest principiu se aplica si masinii. Trebuie respectat programul de intretinere al masinii. In manualul de utilizare al masinii se specifica toate lucrarile de intretinere care trebuie efectuate asupra masinii dumneavoastra. Computerul d ebord al masinii ar putea fi cel mai bun prieten al tau, deoarece te aveertizeaza de fiecare data cand ceva este in neregula.

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum au influențat evenimentele din lumea reală filmele cu James Bond

5 sfaturi pentru dotarea bailor in cladirile de birouri