in

UFC Fight Night 238: Gaziev va lupta împotriva lui Rosenstrike

Turneul UFC Fight Night 238, așteptat de fani, va avea loc la Las Vegas în noaptea de 2 spre 3 martie. Organizatorii au pregătit o adevărată surpriză pentru public-o luptă între reprezentanții categoriei de greutate grea Jairzinho Rosenstrike și Shamil Gaziev. Trebuie remarcat faptul că aceasta va fi doar a doua performanță sub auspiciile UFC în palmaresul lui Gaziev.

În plus, luptătorii din cea mai ușoară categorie de greutate, Alex Perez și Muhammad Mokaev, își vor ține duelul în cadrul competiției.

Neînvinsul Umar Nurmagomedov este, de asemenea, programat să se întoarcă la octagon. El va lupta cu debutantul promoției, Bekzat Almahan.

Cele mai citite articole

Potrivit managerului Umar Nurmagomedov, niciunul dintre luptători nu vrea să lupte cu clientul său. El spune că toată lumea se teme de Nurmagomedov. În același timp, el a remarcat eforturile semnificative ale UFC de a organiza această luptă. Ali Abdel-Aziz a anunțat acest lucru abonaților pe pagina sa de socializare.

În același timp, Bekzat Almahan și-a dat explicațiile despre motivele pentru care a fost de acord să lupte cu Umar Nurmagomedov.

Luptătorul a spus că el și echipa sa sunt pregătiți pentru luptă, iar Almahan însuși este gata să dea tot ce este mai bun în timpul luptei. Potrivit acestuia, el a luat decizia de a lupta cu Nurmagomedov cu viteza fulgerului. Almahan a fost de acord cu lupta imediat ce a primit înregistrarea audio cu oferta. Încă câțiva ani, Nazadon a promis că, de dragul unui contract cu UFC, va fi gata să accepte o provocare din partea oricărui adversar. În cele din urmă, sa dovedit așa. În ceea ce privește Nurmagomedov, Almakhan îl numește unul dintre cei mai buni și mai buni concurenți.

În cazul victoriei asupra lui Nurmagomedov, Almakhan își exprimă disponibilitatea de a se confrunta cu oricare dintre rivalii din top 10 din cea mai ușoară greutate. Oponenții se tem adesea de Nurmagomedov și pur și simplu fug de el, pentru că este un adversar foarte puternic și cunoscut, a spus Almahan într-un interviu acordat canalului YouTube al OCTAGON TV.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ghid comparativ: Eficiența brichetelor de rumeguș vs. lemnul tradițional în încălzire

Top 5 ingrediente eficiente pentru îngrijirea ochilor