in

Unul dintre cele mai romantice gesturi: cerere în căsătorie de Valentine’s Day 

Valentine’s Day este una dintre cele mai așteptate zile ale anului și, totodată, una dintre cele mai frumoase sărbători de început de an. 

Deși iubirea ar trebui celebrată în fiecare zi, nu doar pe 14 februarie, măcar în acea dată îți sugerăm să faci un gest inedit pentru persoana iubită. Foarte multe cupluri aleg să se căsătorească de Valentine’s Day și foarte multe persoane își cer în căsătorie jumătatea. 

Dacă și tu vrei să te pregătești de o cerere în căsătorie de Valentine’s Day, îți vom prezenta cum să procedezi pentru ca momentul să fie unul cu adevărat memorabil. 

Alegerea inelului de logodnă 

Cel mai important aspect este, bineînțeles, alegerea inelului de logodnă. Alături de verighete, acesta sugerează iubirea profundă a îndrăgostiților și este o promisiune că vor deveni o familie în cel mai scurt timp. 

Inelul de logodnă va fi purtat toată viața, așa că trebuie să fie întru totul pe placul jumătății tale. Cum te poți asigura că ai făcut alegerea bună? Trebuie să acorzi atenție câtorva aspecte. 

În primul rând, stabilește culoarea inelului: va fi din aur alb, galben sau roz? Apoi, gândește-te ce piatră prețioasă i-ar plăcea iubitei tale. Clasic, inelul de logodnă ar trebui să aibă diamant, însă multe persoane adoră alte pietre prețioase. 

Cele mai citite articole

De asemenea, este foarte important și stilul inelului. Poți alege un inel subțire, cu o piatră mică, minimalist, care să poată fi purtat la orice, oricând, dacă iubita ta nu are un stil vestimentar definit, sau un inel care să iasă în evidență, potrivit mai ales pentru persoanele care au un stil vestimentar elegant. 

Locul unde vei organiza cererea în căsătorie 

Locul cererii în căsătorie este și el extrem de important. De aceea, pentru o experiență unică și, în același timp, romantică, gândește-te la locul în care a început povestea voastră de dragoste sau la un loc care are o semnificație specială pentru amândoi. De exemplu, puteți alege să vă întâlniți în acel parc unde v-ați ținut de mână pentru prima dată sau în restaurantul în care v-ați sărbătorit prima aniversare.

O altă opțiune interesantă ar fi să organizezi o călătorie surpriză către un loc de vis, care va deveni locul vostru secret în care veți crea amintiri de neuitat. Poți alege o destinație exotică sau un loc liniștit, departe de agitația cotidiană, unde să vă bucurați de intimitatea și frumusețea locului, pentru a face cererea în căsătorie și mai specială.

Modalități inedite de cerere în căsătorie 

Gândește-te și la o cerere în căsătorie care să reflecte pasiunile voastre comune. De exemplu, dacă vă leagă pasiunea pentru artă, o poți invita la o expoziție privată, iar în final să îi oferi un obiect de artă care să aibă atașat inelul de logodnă. O astfel de abordare personalizată va face momentul cu atât mai special și memorabil.

Poți alege și o cerere în căsătorie grandioasă, în care să implici prietenii și familia apropiată. Poți organiza o petrecere de Valentine’s Day la domiciliu sau la o locație selectă, unde toți cei dragi să fie martori la acest moment unic din viața voastră. Cu siguranță va fi o surpriză de neuitat pentru toată lumea. 

Bineînțeles, sunt multe modalități inedite de a cere persoana iubită în căsătorie. Dacă alegi data de 14 februarie, creezi o legătură simbolică între iubirea voastră și această sărbătoare a dragostei, transformând cererea în căsătorie într-un moment cu totul deosebit.

Așadar, o cerere în căsătorie de Valentine’s Day poate fi inedită, romantică și memorabilă prin alegerea locului potrivit, implicarea celor dragi și personalizarea momentului în funcție de pasiunile comune.
Sursa: Shutterstock

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Experiența TEZAUR în schimbul valutar: Aici, negocierea unui curs preferențial este o certitudine!

Ruleta – Descoperă Emoția Jocului Cu Roata