in

5 motive pentru care sa lucrezi cu Art Agency

Daca te afli in cautarea unui job in Bucuresti care sa iti ofere cele mai bune castiguri, in cadrul unei echipe formate doar din fete, Art Agency este locul perfect pentru tine! Evoluezi rapid si faci incasari fabuloase in conditii de top care creeaza supermodele.

Daca te afli in cautarea unui job in Bucuresti care sa iti ofere cele mai bune castiguri, in cadrul unei echipe formate doar din fete, Art Agency este locul perfect pentru tine! Evoluezi rapid si faci incasari fabuloase in conditii de top care creeaza supermodele.

In studioul de videochat, ai libertatea de a-ti face singura programul unei zile si de a alege orele la care lucrezi, in functie de stilul de viata, preferinte si alte prioritati. Indiferent de alegerea facuta, trebuie sa stii ca pe site-urile de profil vei avea in permanenta un numar suficient de membri platitori care sa iti ofere posibilitatea de a obtine castiguri mari.

Insa, pe langa un program flexibil, o fata care alege jobul de model videochat se bucura si de un mediu de lucru relaxant si prietenos, ce ofera conditii de lux, cunostintele si compania unei echipe experimentate, pregatita oricand sa dea o mana de ajutor.

Renumit pentru facilitatile pe care le asigura modelelor sale si pentru intelegerea de care da dovada, Art Agency ofera beneficii reale care vor convinge pe oricine sa aleaga o cariera in industria divertismentului pentru adulti:

  1. Flexibilitate si deschidere

Spre deosebire de studiourile mari, unde modelele de videochat sunt constranse de reguli stricte atunci cand vine vorba de modul in care isi desfasoara activitatea, la Art Agency atmosfera este una relaxanta. Atat colegele intre ele, cat si trainerii de videochat sau membrii echipei de suport tehnic se ajuta cu fiecare ocazie, aici relatiile fiind de ajutor reciproc, armonie si intelegere.

Si cum relaxarea este o conditie esentiala pentru a avea succes la locul de munca, modelele studioului de videochat se simt pe deplin confortabil, beneficiind inclusiv de invoiri pentru cateva ore, fara explicatii, argumente inutile sau penalizari absurde ce tin de eventuale intarzieri la locul de munca, asa cum se intampla in cazul studiourilor mari de videochat.

  1. Salariu cu mult peste media pietei!

In cadrul studioului de videochat profesionist, salariul de baza este motivant, peste media pietei, plus bonusuri lunare de performanta conform target-ului. Inca din primele luni la Art Agency, un model poate castiga sume intre 1.000$ si 5000$. Este un job infinit mai bine platit, indiferent de nivelul de experienta.

Toate studiorile iti promit ca vei castiga multi bani? Art Agency iti arata cum si te ajuta sa ii obtii in cele mai bune conditii! Esti ascultata si sustinuta, rasfatata si apreciata intr-un spatiu de lucru situat in chiar centrul Bucurestiului, intr-un mediu confortabil, care te pune intodeauna in lumina potrivita. Pentru ca numai alaturi de un partener sincer, care te sustine pe orice plan, poti ajunge in top.

  1. Comisioane insemnate inca din primele luni de activitate!

Cele mai citite articole

Intr-o perioada in care situatia la nivel economic nu este una tocmai buna, studioul de videochat iti ofera mai mult. Aici, castigi in functie de comision care, la Art Agency, inseamna, de obicei, 65%.

Este cel mai avantajos sistem de bonusare din videochat, astfel ca, pentru un program de lucru normal, de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, sunt oferite niveluri-record ale comisioanelor, in functie de castigurile realizate pe site-urile pe care lucrezi.

Si inca ceva: la Art Agency exista un salariu fix care consta intr-un venit minim lunar de 1000$ in primele 3 luni de munca, suficient pentru acomodare si ascensiune in cariera de model online.

  1. Bonusuri atractive

Pe langa venitul minim lunar de 1000$ in primele 3 luni de munca si 65% comision din totalul incasarilor inca din prima luna de colaborare, grila de bonusare pentru orele petrecute online si performanta este un alt motiv pentru care nu ar trebui sa refuzi un job in cadrul studioului.

Recompensele pornesc de la un procent de 2% pana la 15% din totalul timpului specific fiecarei perioade, iar loialitatea este rasplatita si ea prin bonusuri consistente – 6 luni in cadrul studioului aduce modelului un procent de 1%, urmand ca la fiecare aniversare de 1 an, acesta sa creasca progresiv.

Exista inclusiv bonus de recomandare in valoare de 300$ pentru primele doua persoane aduse in cadrul studioului, dupa a treia persoana recomandata bonusul crescand la 500$. Totul, cu un minim de efort!

  1. Training specializat, gratuit

Un studio care se respecta si te respecta cu adevarat nu poate activa decat intr-o locatie pe masura. Stresul la locul de munca si mentalitatea inapoiata nu isi au locul la Art Agency. Locatia centrala, cu incaperi decorate cu mult stil si bun-gust confera incredere si siguranta oricarui model, ajutandu-l sa se relaxeze, pentru a putea lucra cu mai mult spor.

In mod sigur si tu iti doresti un training specializat, total gratuit, oferit de o echipa pe care sa o ai mereu in spate, pe care sa te poti baza, care sa iti ofere sfaturi pentru a deveni mai buna si care sa te ajute sa arati impecabil in fata camerei.

Intr-o agentie profesionista, unde dispui de toate conditiile pentru a performa fara teama unor reguli care sa te inhibe, inclusiv in ceea ce priveste legalitatea si securitatea job-ului, nu poti deveni decat mai buna.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Elementul uman – cum contribuie jocurile cu un dealer live la respectarea corectitudinii cazinourilor online

Cum să îți alegi parfumul în sezonul rece