in

7 idei să faci rost de bani rapid

Ai nevoie rapidă de bani ? Obține bani acum cu o schimbare rapidă a numerarului în caz de urgență, chiar dacă ești leneș. Toate sugestiile din această listă sunt relativ ușoare și necesită puțin efort.

Ai auzit de idei de a face bani, cum ar fi începerea unui blog sau începerea unei afaceri, dar aceste idei necesită timp. Deși au un potențial mare pe termen lung de a câștiga bani în plus, uneori trebuie să câștigi rapid acei bani în plus. Și poate fi greu să găsești idei unde să poți efectiv face asta.

Cu toate acestea, când vine vorba de bani rapizi, ar trebui să știi că nu sunt bani grozavi. Aceste idei sunt reale, funcționează, dar nu te vor face milionar în niciun caz. Acestea te vor ajuta să reduci un mic decalaj în buget sau să câștigi un pic suplimentar atunci când ai nevoie de el.

1. Ia în considerare contractarea unui împrumut (pe care ți-l poți permite să îl rambursezi)

Deși nu este cea mai recomandabilă sursă de bani, poate fi cea mai rapidă, așadar va trebui să explorezi opțiunea de a contracta un împrumut sau un card de credit. Cu toate acestea, abordează cu prudență.

Dacă banca ta îți oferă un împrumut de 10.000 de lei și ai nevoie doar de 1000 de lei, ai grijă să nu cazi în tentația de a obține o sumă mare, deoarece până la urmă va trebui să o rambursezi cu dobândă.

Stabilește așteptări realiste și revizuie cu atenție toate condițiile de împrumut înainte de a te angaja în împrumut. De asemenea, asigură-te că încorporezi rambursările în bugetul tău, stabilind un obiectiv de a-ți achita datoria cât mai curând posibil.

2. Completează sondaje online

Dacă ai doar câteva minute, le-ai putea petrece completând sondaje online. Există mai multe site-uri care te vor plăti să faci acest lucru și este foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi și să începi să completezi răspunsurile la întrebări. De obicei, acestea sunt anchete de cercetare de piață online pentru mărci mari. Unele companii chiar te plătesc doar pentru instalarea unei aplicații sau pentru a juca un joc!

3. Donează sânge și salvează o viață

Cele mai citite articole

S-ar putea să sune nebun, dar sângele este o resursă prețioasă care salvează viețile celor cu afecțiuni cronice. Există centre în aproape fiecare oraș important care acceptă donare de sânge pentru a ajuta persoanele care au nevoie și poți beneficia de recompensă în timp ce faci bine. Plățile sunt în jurul sumei de 70 ron + alte beneficii comunitare, iar cel mai bun mod de a începe este ajungi la un centru de recoltare din apropierea ta.

4. Returnează achizițiile inutile

În această eră a cumpărăturilor online, nu este neobișnuit să cumperi ceva ce crezi că iubești doar pentru a-l încerca acasă și a-ți da seama că nu ești atât de interesat sau că de fapt nu ai nevoie de el. Cumpărăturile online sunt notorii cauza unei tone de cheltuieli excesive.

O mulțime de oameni se opresc aici și ajung să acumuleze o grămadă de obiecte nedorite din cauza dificultății de a procesa o returnare. Dacă ai nevoie de numerar, verifică politica de returnare a articolelor pe care le-ai cumpărat. Multe magazine au politici generoase care se extind uneori la 90 de zile (sau în cazul Ikea, 365 de zile).

5. Apelează la o casă de amanet

Împrumuturile pe amanet necesită să pui la dispoziție ceva valoros ca garanție pentru banii pe care îi împrumuți. Împrumuturile prin amanetare sunt o modalitate rapidă și ușoară de a împrumuta bani fără birocrație. Împrumuturile se bazează pe valoarea garanției tale colaterale, nu pe ratingul de credit sau programul tău de plăți. Magazinele de amanet oferă de obicei până la 60-70% din valoarea de revânzare a articolului. Va trebui să rambursezi principalul plus dobânzile, care pornesc de la 0,1%.CreditAmanet oferă și servicii de amanet online în același timp, ceea ce poate fi cea mai bună soluție existentă pe piață pentru tine.

6. Închiriază o cameră single în apartamentul tău pentru sejururi scurte

Pentru a ieși dintr-un blocaj sau pentru a-ți plăti ipoteca mai repede, ai putea închiria un dormitor, sau să te stabilești la un prieten ce beneficiază de un spațiu generos și îți închiriezi apartamentul în weekend. Poți face asta mai lesne și prin mijlocirea unei agenții imobiliare.

7. Condu sau împrumută mașina

Uber este o aplicație de top, cu o vizibilitate excelentă și câștiguri rapide. Poți alege propriile ore și poți fi plătit rapid pentru a conduce oamenii în jurul orașului. De asemenea, există diverse aplicații cu ajutorul cărora poți conduce copii, livra alimente, sau să împrumuți vehiculul altor persoane.

Este posibil să câștigi bani din aceste ponturi? Evident, dar numai dacă dedici timp și efort suplimentar. Ca orice lucru care merită făcut, va necesita o muncă susținută și un angajament pe măsură. Dacă începi astăzi, cu siguranță nu veți regreta timpul investit!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ce are de oferit un SSD si care sunt beneficiile sale?

Accesorii care pot schimba radical aspectul locuinței tale