in

Ce trebuie să știi despre modul în care porți bijuteriile din argint

A closeup shot of a female holding a ring in the shape of a crown

Ce trebuie să știi despre modul în care porți bijuteriile din argint

Bijuteriile din argint reprezintă un mod excelent pentru a completa orice ținută, fie că este de zi sau de seară. Cu toate acestea, este important să ai în vedere câteva aspecte când vine vorba despre alegerea acestora. Orice persoană va fi avantajată de purtarea unor accesorii de calitate, realizate din acest metal prețios. În acest articol, îți aducem în vedere câteva sfaturi utile.

De ce să ții cont atunci când porți bijuterii din argint?

Bijuteriile, în special cerceii din argint 925, sunt accesorii care nu trebuie să lipsească dintr-o ținută stilată. În funcție de modelul ales, acestea pot fi potrivite inclusiv pentru a fi purtate la birou. Pe de altă parte, dacă vrei să fii în pas cu moda și să faci alegeri care să te avantajeze, iată ce îți propunem:

Depozitează-le corespunzător!

Cel mai probabil știai deja că argintul oxidează în timp, iar de aceea este important să depozitezi astfel de bijuterii cu mare grijă și să te ocupi de întreținerea lor în timp. Un mod eficient de păstrare este chiar în săculeții sau cutiuțele în care au venit. 

Dacă ți s-a oxidat deja o bijuterie din argint pe care o dețineai de mai multă vreme, bicarbonatul de sodiu îți poate veni în ajutor în ceea ce privește curățarea. Este suficient să îți lași accesoriile peste noapte într-un recipient cu apă și bicarbonat, iar a doua zi vor fi din nou strălucitoare!

Nu este greșit nici să optezi pentru modele de bijuterii din argint deja oxidate – adică vintage. Acestea pot fi asortate cu ușurință la ținutele pentru petreceri tematice sau alte evenimente deosebite. 

Argintul este ideal pentru subtonul rece

Cele mai citite articole

Subtonul pielii tale îți poate indica ce tip de bijuterii ți se potrivesc cel mai bine – din aur sau din argint. Persoanele cu un subton rece al pielii vor fi mai avantajate de accesorii argintii, iar cele cu un subton neutru pot pendula între cele două tipuri de materiale. 

Pentru a descoperi subtonul pielii tale este suficient să îți privești venele de pe brațe. Dacă acestea sunt mai degrabă albastre, atunci ai un subton rece. Ține cont de acest aspect atunci când alegi să porți bijuterii din argint și cu siguranță trăsăturile tale naturale vor ieși în evidență la o petrecere sau în viața de zi cu zi. 

Poartă un număr rezonabil de bijuterii

Chiar dacă te-ai îndrăgostit de acest material, nu este indicat să combini foarte multe bijuterii de argint în aceeași ținută. Dacă este vorba despre un outfit casual sau pentru birou, păstrează un look minimalist și nu opta pentru accesorii extravagante. În schimb, dacă te pregătești pentru o petrecere care are loc pe înserate, este în regulă să porți mai multe inele din argint la o mână, de exemplu.

Ai grijă însă cu astfel de combinații, întrucât inelele trebuie să se potrivească atât ca stil, cât și din punctul de vedere al culorilor. Cea mai sigură alegere pe care o poți face în acest caz este achiziționarea unui set cu cercei, colier și brățară din argint, care se asortează deja perfect între ele. Nu vei reuși să atragi într-un mod pozitiv atenția celor din jur atunci când porți numeroase bijuterii – deseori, “mai mult înseamnă mai puțin”.

Ține cont de aceste sfaturi atunci când vrei să achiziționezi și să porți bijuterii din argint. Accesoriile din orice ținută trebuie să te definească și să evidențieze trăsăturile tale naturale. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cum te poți distra în weekend? Experiențele inedite dintr-un casino virtual

Top 7 parcuri impresionante din Barcelona