in

Pantofi sport și adidași din piele – De ce merită? Cum să am grijă de ei?

Alegerea pantofilor sport nu este atât de simplă pe cât pare la prima vedere. Oricine își dorește să arate stilat și picioarele să fie comode, trebuie să cumpere pantofi sport și adidași din piele de înaltă calitate, să reziste mult timp și, în același timp, să nu fie scumpi. Primul lucru pe care ar trebui să-l știi despre sneakers damă piele este că sunt practici și de încredere. Pielea care se adaptează ușor și ideal la picior, practic nu se deformează și poate rezista la sarcini precum îndoirea și întinderea.

Al doilea avantaj, nu mai puțin important, al pielii este rezistența la uzură. Încălțămintea sport din piele durează de 3-4 ori mai mult decât încălțămintea din alte tipuri de materiale. Niciun model de adidas piele damă nu emite substanțe periculoase indiferent de condițiile meteorologice.

1. De ce să aleg sneakers piele damă sau adidas piele?

Pielea naturală este potrivită pentru toate anotimpurile. Deoarece pielea are capacitatea de a respira, vara picioarele tale nu vor transpira la fel de mult ca în alte tipuri de materiale. Pielea este, de asemenea, bine adaptată la nămol și îngheț, dar trebuie totuși să reții că ar trebui să porți modele de vară pentru vară și de iarnă pentru anotimpul rece.

Cele mai citite articole

Când achiziționezi o pereche de sneakers piele damă, rareori te gândești cum și cu ce vei avea grijă de ei. Sneakers sau adidașii sunt pantofi pentru sport si sunt potriviți pentru un stil de viaţă activ, care implică rezistența ridicată la uzura sub orice sarcină. Sneakers de damă sau adidașii de damă din piele ocupă demult garderoba de zi cu zi a femeilor. Adidașii și sneakers se potrivesc cu ușurință nu numai stilului casual, ci și în look-urile pentru întâlniri de afaceri și ieșiri. Mulți producători și mărci cunoscute produc colecții realizate din materiale atent selectate, din piele netedă. În general, astfel de modele sunt prezentate de absolut orice brand. Materialul natural arată întotdeauna neted și uniform, iar cu îngrijirea corespunzătoare, pielea nu își pierde proprietățile și își păstrează aspectul pentru o perioadă mare de timp.

2. Cum să îngrijesc sneakers sau adidas piele damă?

În timpul purtării, pantofii sport sunt expuși unor influențe destul de agresive ale mediului. Ploaia, murdăria și zăpada cu reactivi, care ajung pe suprafața pantofilor, au un efect negativ. Excesul de umiditate face pielea dură și aspră, iar vopseaua începe să se curețe și apar pete pe suprafață. Pentru ca o pereche de adidasi piele damă să aibă întotdeauna un aspect îngrijit, este necesar să ai grijă de ei în timp util.

Protecția este una dintre cele mai importante etape în procesul de îngrijire a oricărui material, inclusiv a pielii netede. Imediat după achiziționare, chiar înainte de prima purtare, adidașii trebuie tratați cu impregnare rezistentă la umiditate. Această etapă de îngrijire va ajuta la păstrarea produsului în forma sa originală cât mai mult timp posibil. Stratul de protecție trebuie reînnoit periodic. Vara, acest lucru se poate face o dată la 3-4 săptămâni. Iarna, este necesar să se aplice impregnarea cel puțin o dată la 2 săptămâni și, eventual, mai des, în funcție de frecvența purtării lor. Pentru a menține elasticitatea și moliciunea pielii, aceasta trebuie tratată cu produse speciale care conțin uleiuri hrănitoare precum ulei de avocado, lanolină, ulei de migdale și alte uleiuri care pătrund adânc în material și înmoaie fibrele.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce ai nevoie de modele de contracte verificate de avocat

Cum să obții cele mai bune oferte la amanet pentru bijuteriile tale