in

Intuiești cine va ieși următorul James Bond? Mizează pe asta

Intuiești cine va ieși următorul James Bond? Mizează pe asta

Toată lumea pariază pe fotbal, tenis și baschet, dar sunt atâtea sporturi și evenimente interesante pe care le poți studia pentru a pune pariuri online. Sporturile electronice reprezintă noua senzație în pariuri, însă cum ar fi să mizezi și pe cine va ieși următorul James Bond sau pe cine va câștiga trofeul de “Personalitatea BBC a anului”?

eSports – răspunsul pentru pariori în timpul lockdown-ului

Sporturile electronice au făcut parte din oferta caselor de pariuri online dinainte de 2020, însă popularitatea în rândul pariorilor era inexistentă. Poate doar jucătorii recreaționali de Dota 2, CS:GO sau League of Legends să se fi gândit să parieze pe jocul favorit. Cât despre piețele disponibile pentru pariere, numărul acestora era relativ modest.

Însă totul s-a schimbat în lockdown, când sporturile “tradiționale” au fost puse în așteptare și a fost rândul sporturilor electronice să strălucească. Pentru că se desfășurau în mediul virtual, ele erau disponibile chiar și în acel cadru sobru pentru omenire. Casele de pariuri și-au dat seama de situația și au crescut numărul pieselor disponibile pentru toate jocurile eSports importante (Dota 2, CS:GO, LoL, Starcraft II sau FIFA). Unele chiar au făcut secțiune separată de eSports pe site.

În prezent, sporturile electronice nu mai reprezintă o noutate pentru pariori și și-au mai pierdut puțin din “magie”, însă meciurile de eSports rămân opțiuni interesante pe care să le pui pe biletul de pariuri. 

Cine va fi următorul James Bond?

Cele mai citite articole

Au fost 27 de filme și șapte actori care au jucat rolul lui James Bond, faimosul spion britanic. După decizia lui Daniel Craig de a nu mai continua în acest rol după ultimul film, “No Time to Die”, casele de pariuri au început să speculeze cine ar putea veni ca următorul James Bond. Și sunt nume de actori consacrați, care ar avea o șansă, dar și personalități care nu ar (mai) putea interpreta un asemenea personaj, precum Russell Crowe, Gerard Butler sau David Beckham. 

Henry Cavill e favoritul caselor de pariuri, dar sunt șanse și să vedem primul James Bond de culoare din istorie. Actorul Idris Elba primește o cotă de 5.50.

O jucătoare de fotbal, favorită pentru trofeul de “Personalitatea sportivă BBC a anului”

În 2022, națională feminină de fotbal a Angliei a câștigat titlul european la turneul găzduit chiar pe teren propriu. Artizana acestui succes a fost Beth Mead, una dintre cele mai valoroase jucătoare din Women’s Super League (prima ligă de fotbal feminin din Anglia), fotbalistă la Arsenal Londra. Cu șase goluri și cinci pase decisive, Mead a fost cea mai prolifică marcatoare de la Euro și a fost aleasă “Cea mai bună jucătoare” a competiției.

Interesant este că jucătoarea celor de la Arsenal a dat șase goluri din tot atâtea șuturi pe poartă și a contribuit, în total, la jumătate dintre reușitele Angliei de la turneul final. La majoritatea caselor de pariuri, Beth Mead primește o cotă de 1.40-1.50 pentru a ieși “Personalitatea BBC a anului”.

A doua poziție într-un clasament al favoriților este ocupat de Harry Kane, atacantul naționalei Angliei și al celor de la Tottenham Hotspur. Însă vârful de 29 de ani ar avea vreo șansă doar dacă naționala “Albionului” ar ajunge în finala Cupei Mondiale din Qatar. Și el ar fi golgheterul competiției.

Ronnie O’Sullivan este unul dintre cei mai iubiți jucători de snooker din toate timpurile și are în palmares șapte titluri de campion mondial, ultimul chiar în 2022, după o finală cu un alt englez, Judd Trump, 18-13. Cu toate astea, casele de pariuri nu-i dau șanse foarte mari la obținerea acestei distincții, cu o cotă de 15.00. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cele mai populare jocuri de noroc din România

Impactul stării mintale asupra sănătății și frumuseții