in

Cinci lucruri esențiale pe care trebuie să le cunoști înainte să achiziționezi un bideu

Cinci lucruri esențiale pe care trebuie să le cunoști înainte să achiziționezi un bideu

Bideurile sunt elemente de baie utilizate pe scară largă în întreaga lume. Acestea fac parte din categoria obiectelor sanitare utile care asigură o curățare personală și specializată după utilizarea toaletei. Bideurile emit un jet concentrat de apă pentru a permite o spălare ușoară și revigorantă. Deoarece reduc utilizarea hârtiei igienice, bideurile sunt o opțiune excelentă dacă încerci să ai un stil de viață cât mai sustenabil.

Bideurile câștigă din ce în ce mai multă popularitate și există o multitudine de modele dintre care poți alege. De la o unitate independentă și simplă, până la vasele sau capacele WC cu funcție de bideu, există o mulțime de modele care se potrivesc oricăror cerințe. Îți prezentăm în continuare 5 lucruri pe care ar trebui să le știi înainte de a cumpăra un bideu pentru locuința ta. De asemenea, îți prezentăm și magazinul online cu cele mai moderne obiecte sanitare – poți achiziționa cele mai calitative bideuri de pe germanquality.ro

1. Beneficiile unui bideu

Nu poți să apreciezi beneficiile unui bideu până nu folosești unul. Iată care sunt principalele motive pentru care acest obiect sanitar pentru îngrijirea personală este popular:

  • Oferă o senzație de curățenie și prospețime. 
  • Bideurile sunt importante pentru sănătate și oferă o stare de bine îmbunătățită.
  • Bideurile sunt benefice pentru mediul înconjurător și reduc utilizarea hârtiei igienice.

2. Costuri pentru bideu

Ar trebui să privești un bideu ca pe o achiziție de maximă importanță, asemenea unui uscător de rufe sau unei mașini de spălat vase. Dacă sunt mai multe persoane în casă, ia în considerare achiziționarea unui model care poate rezista utilizărilor multiple din fiecare zi. Gama largă de modele și caracteristici de pe germanquality.ro îți permite să alegi unul care să se potrivească bugetului tău.

3. Tipuri de bideuri

Bideurile sunt disponibile în diferite configurații pentru a răspunde nevoilor tale specifice. În timp, aceste obiecte au cunoscut diverse schimbări în ceea ce privește aspectul și designul. 

  • Bideuri independente: acestea sunt modele tradiționale care există de secole și sunt unități complet detașate, separate de vasul WC. În mod normal sunt așezate lângă vasul WC, având un design identic (din aceeași gamă) sau asemănător. Aceste modele implică și achiziționarea unei baterii de bideu. 

Cele mai citite articole

Villeroy & Boch Finion Bideu suspendat 38×56 cm – GQS German Quality

https://www.germanquality.ro/villeroy-boch-finion-bideu-suspendat-38×56-cm.html
  • Vas WC cu funcție de bideu: această variantă elimină complicațiile legate de selectarea separată a celor două elemente. Aceste tipuri de bideuri vin sub forma unui vas WC cu jeturi de pulverizare încorporate, înclinate, pentru a ajuta la curățare după utilizare.

Vas WC cu bideu suspendat cu capac soft close Deante Peonia Zero Rimless – GQS German Quality

https://www.germanquality.ro/deante-peonia-zero-vas-wc-rimless-suspendat-cu-functie-de-bideu-si-capac-soft-close-35×51-cm.html
  • Capac WC cu funcție de bideu: Modelele moderne beneficiază de o funcționalitate îmbunătățită și caracteristici utile, cum ar fi funcție de curățare oscilantă sau pulsatorie, funcție de uscare, funcție de control a temperaturii apei și aerului, etc. 

Roca Multiclean Advance Round Capac WC cu functie de bideu – GQS German Quality

https://www.germanquality.ro/roca-multiclean-advance-round-capac-wc-cu-functie-de-bideu-panou-de-comanda-fix.html

4. Asigură-te că ai suficient spațiu

Bideurile individuale nu sunt neapărat voluminoase, dar se montează lângă vasul WC, ceea ce înseamnă că ai nevoie de acel spațiu. Dacă nu ai suficient loc, poți opta pentru un vas WC cu bideu integrat sau un capac WC cu funcție de bideu. 

5. Curățarea și întreținerea

Bideurile sunt relativ ușor de curățat și necesită doar o ștergere regulată cu o cârpă umedă și o soluție de curățare la alegere. Unele bideuri electronice au o funcție de autocurățare pentru duza de pulverizare. Cu toate acestea, ar trebui totuși să cureți în profunzime duza ocazional. 

În timp ce un bideu este un element semnificativ pentru orice casă, este recomandat să petreci puțin timp pentru a cerceta opțiunile, astfel încât să știi exact ce îți dorești înainte de a face o achiziție. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Deții un bar sau un restaurant? Iată care sunt cele mai populare cocktailuri cu rom pe care trebuie să le ai în meniu!

Care sunt avantajele unor detectoare camere profesioniste? Iata ce spun informatiile de specialitate!