in

Cum alegi salteaua perfectă

Când vine vorba de somn, există multe nevoi și preferințe diferite. Din fericire, există o mulțime de saltele excelente pe piață pentru a răspunde acestor nevoi și preferințe. Pentru a vă ajuta să vă dați seama ce saltea vi se potrivește cel mai bine, am subliniat cele mai importante lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când cumpărați o saltea. De asemenea, am oferit o listă cu cele mai bune saltele disponibile în acest moment. Pentru a vă asigura că obțineți cele mai exacte rezultate, citiți mai departe pentru a descoperi tot ce ați vrut vreodată să știți despre saltele.

Ce este, de fapt, o saltea bună?

Primul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este dacă aveți nevoie sau nu de o saltea king, queen sau single. Există o mulțime de saltele excelente care se pot potrivi confortabil unei game largi de dimensiuni de pat și preferințe. Dimensiunea saltelei va depinde în mare măsură de nevoile dumneavoastră de dormit. Dacă plănuiți să dormiți pe o parte sau pe burtă în cea mai mare parte a timpului, veți dori o saltea mai mică. Pe de altă parte, dacă dormiți frecvent în mijloc sau pe spate, veți dori o saltea mai mare. Punându-vă această întrebare vă va ajuta să determinați ce dimensiune de saltea este potrivită pentru dumneavoastră.

Cum să alegeți salteaua perfectă

Selectarea unei saltele perfecte poate fi dificilă. Trebuie să iei în considerare o serie de factori, cum ar fi nivelul de confort pe care îl dorești, intervalul de preț în care te afli și tipul de saltea pe care îl dorești. Din fericire, există o mulțime de opțiuni excelente pentru tine de saltele de pat, astfel de te vei bucura de un somn liniștitor. 

Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o saltea: 

Cele mai citite articole

Tipul – saltelele vin într-o varietate de tipuri, inclusiv latex, spumă cu memorie, suport și hibrid. Cele mai bune saltele pentru oameni tind să fie cele care se potrivesc unei varietăți de preferințe de dormit.  

Construcția – materialele folosite pentru a face o saltea pot afecta calitatea somnului pe care o obțineți. Saltelele de calitate superioară tind să fie mai durabile, să ofere susținere și să fie ușor de curățat.  

Innerspring vs. latex – cele mai populare două tipuri de saltele sunt realizate din latex și Innerspring. Ambele sunt alegeri bune, dar unii oameni preferă senzația latexului.  

Diferența dintre saltele

Principala diferență între saltele este grosimea. O saltea mai groasă este de obicei una mai moale, în timp ce o saltea cu o grosime mai mică este de obicei mai fermă. Pentru a evita să rămâneți blocat cu o saltea prea moale sau prea tare, luați în considerare cumpărarea unei mostre mai întâi. O diferență importantă este senzația. Unele saltele se simt moi și pufoase atunci când vă întindeți prima dată pe ele, în timp ce altele se simt tari și dense după câteva ore de somn. Principala diferență este că cea din urmă se este cea mai potrivită pentru persoanele cu dureri lombare.

Pernele nu trebuie neglijate

Dormitul pe o pernă potrivită este foarte important. Alegeți pernele potrivite pentru un somn odihnitor și lipsit de dureri de spate. Alegeți o pernă fermă, dar nu prea fermă. O pernă prea fermă va provoca dureri și vă poate împiedica odihna. O pernă care este prea moale vă va oferi prea mult sprijin, ceea ce provoacă, de asemenea, dureri. Este recomandat să aveți cel puțin două perne pentru un somn mai bun.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Sfaturi pentru stimularea stării de spirit

Postură incorectă? Află cum o poți repara