in

De ce ar trebui să îți cumperi o narghilea cu 2 furtunuri?

Narghileaua este un mod relaxant de a-ți petrece timpul alături de colegi, prieteni sau familie. Este un subiect nou pentru tine? Te-ai gândit să muți serile petrecute la restaurant direct în livingul casei tale, dar nu știi ce model de narghilea ar trebui să îți achiziționezi? Dacă te pui la punct cu doar câteva caracteristici de bază, vei ști exact ce să cumperi și, de asemenea, vei cunoaște bine diferențele dintre modelele pe care le găsești pe piață.

Înainte de toate, trebuie să știi că pe piață există modele de narghilea cu 2 furtunuri sau mai multe, dar și variante cu un singur furtun. Aici ar trebui să te gândești la numărul de prieteni care obișnuiesc să te viziteze ca să poți decide corect. În continuarea articolului îți vom spune care sunt diferențele între modelele de narghilea cu un singur furtun și cele cu două furtunuri.

Narghilea cu un singur furtun vs. cu două furtunuri

O narghilea cu un singur furtun este potrivită în cazul în care o folosești doar tu sau maximum două persoane, astfel încât timpul de așteptare de la o persoană la alta să fie cât mai scurt. Cei care sunt veterani în privința narghilelei, vor spune întotdeauna că preferă modelele cu un furtun pentru că gustul este mai intens. De altfel, narghileaua cu un singur furtun este modelul clasic oriental. Lungimea furtunului poate varia de la 27 de centimetri până la 46 de centimetri, iar pentru a alege varianta potrivită, ar trebui să te gândești la cum îți ve organiza colțul de relaxare. Singurul dezavantaj la acest model este că poate fi ușor neigienic dacă alegi să împarți cu o altă persoană (sau mai multe) fără să schimbi capătul (muștiucul).

Cele mai citite articole

Dar pentru ca totul să fie igienic și comod, în cazul în care lista ta de prieteni este destul de generoasă, îți recomandăm să te orientezi către un model de narghilea cu 2 furtunuri cel puțin. Dacă vei alege arome de calitate, gustul cu siguranță va fi senzațional și în acest caz. Narghileaua cu două furtunuri este practică, oferă confort și, în același timp, îți permite să „împarți” sesiunea de relaxare și cu alți prieteni fără să faci schimb de furtun cu ei. Și știi care este avantajul acestor modele? Faptul că sunt convertibile, adică în timp mai poți adăuga și alte furtunuri, astfel încât să îți poți mări grupul de prieteni.

O narghilea cu două furtunuri îți permite să te bucuri din plin de fiecare sesiune de relaxare, cu o plăcere maximă posibilă pentru fiecare fumător. Important de reținut este faptul că două persoane nu pot fuma în același timp, ci unul după altul. Iar asta se întâmplă din cauză că majoritatea modelelor de narghilea sunt echipate cu un sistem de etanșare automată a găurilor care nu sunt folosite, tocmai pentru a favoriza tranziția de la un fumător la altul. De asemenea, prin blocarea celorlalte găuri, gustul și aroma își păstrează intensitatea.

Într-o lume atât de agitată, câteodată avem nevoie de relaxare mai mult decât orice. Narghilele și produse derivate, de calitate, găsești pe narghile.ro.

Sursă foto: freepik.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ce beneficii îți oferă o agenție imobiliara cu reprezentare exclusivă atunci când vrei sa vinzi un imobil?

Cum alegi zona în care vrei să te muți: 5 aspecte care contează