in

Flori potrivite pentru a fi dăruite de ziua onomastică a oamenilor dragi

Fie că este vorba despre o persoană din familie, mamă, soră sau soție, ori despre prieteni sau colegi care poartă nume populare ce se sărbătoresc de-a lungul anului, florile sunt printre principalele cadouri pe care le poți oferi. Pe lângă urările pe care le transmiți, gândurile bune și micile atenții, florile trebuie să fie nelipsite și să însoțească orice ai alege să oferi.

Florile pot fi oferite cu orice ocazie, dar mai ales de ziua numelui. Cu ele nu vei da niciodată greș, florile fiind un sinonim al sincerității și putând exprima  cele mai frumoase și delicate sentimente pe care le simți vis-a-vis  de persoana care le v-a primi.

În cazul în care nu ești sigur ce flori să cumperi și care dintre ele se potrivesc cu o zi onomastică, noi ți-am pregătit câteva sugestii și recomandări cu ajutorul cărora vei reuși să impresionezi.

Florile de sezon cel mai la îndemână cadou

Pentru a-ți ușura munca, iar căutările tale să fie mai ușoare, alege un buchet de flori sau un aranjament floral compus din flori de sezon. Această sugestie se adresează și celor care nu știu care sunt florile preferate ale sarbatoritului. Pentru oamenii născuți vara poți alege un buchet de flori care să fie compus sau să cuprindă floarea soarelui sau hortensii. Pentru cei născuți toamna sunt potrivite crizantemele sau alte flori de nuanță ruginie, portocalie sau aurie. Dacă oamenii dragi din viața ta sunt născuți primăvara, alege un buchet de lalele, narcise sau frezii. Nu te gândi că iarna complică lucrurile doar pentru că nu înfloresc atât de multe flori. Pentru cei născuți în acest anotimp alege un aranjament floral compus din trandafiri în ton cu sărbătorile specifice iernii. Astfel de aranjamente florale găsești la o florarie online de lux din București cum este Maison d Or.

Numele sarbatoritului poate fi o sugestie pentru tine

Sărbătoarea Floriilor este cea mai la îndemână atunci când vorbim despre alegerea unor flori care să fie în acord cu numele sarbatoritului. Un buchet de iriși, de lăcrămioare sau de zambile sunt la îndemâna oricui. De asemenea, florăriile au în catalog o gamă variată de buchete de flori, ori aranjamente florale denumite după numele sarbatoritilor.

Florile nemuritoare- o amintire de neuitat

Florile criogenate sunt o opțiune pentru foarte mulți oameni atunci când vor să ofere un cadou floral inedit. Indiferent de ocazie, florile nemuritoare te vor ajuta să-i transmiți persoanei dragi toată iubirea și aprecierea ta.

De ziua onomastică ai posibilitatea să-i oferi unei persoane dragi un trandafir criogenat însoțit de un bilețel pe care să-i scrii cele mai frumoase gânduri. Trandafirii criogenați rezistă până la 25 de ani, așa că va fi un cadou de care persoana care își sărbătorește ziua onomastică își va aminti și se va bucura pentru mult timp.

Așadar, indiferent care este alegere ta, surpiza va fi în mod cert apreciată. Pentru a avea succes garantat, asigură-te că darul tău este însoțit de flori fie că vrei să alegi buchete, aranjamente sau cutii. 

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizite anuale pe care trebuie să le faci la medicul specialist

Cele 3 caracteristici principale pentru evaluarea vinului ca un somelier