in

Idei de amenajare: ce se poarta in 2022

Anul acesta a venit cu schimbări în materie de design interior și ți-am pregătit o listă de idei de amenajare pe care el poți pune în practică dacă vrei să îți renovezi locuința sau dacă ai un apartament nou pe care vrei să îl amenajezi.

Faianță cu model

Faianța simplă, pătrată a pierdut teren anul acesta în fața plăcilor colorate, de dimensiuni diferite. În cele mai multe portofolii recente de design interior baies-au remarcat mozaicurile în dimensiuni diferite, de la culori curajoase până la nuanțe întunecate. În plus, faianța nu mai trebuie să fie doar simplă. Poți alege un model floral pe unul dintre pereți, sau în zona căzii.

Materiale nefinisate

Lemnul natural, nefinisat și nelăcuit a înlocuit materialele lucioase care se foloseau în general în băi. Dacă îți dorești o baie în tonuri calde, alege mobilier de lemn, cu o chiuvetă din marmură încorporată. Toată atmosfera dată de mobilierul din lemn se poate completa armonios cu un covor din răchită.

Cu capul în nori

Albastrul deschis a fost mereu recunoscut pentru proprietățile sale calmante. În această perioadă în care stresul și-a făcut din ce în ce mai mult loc în viețile oamenilor, dacă ești în căutare de idei amenajare living, poți opta pentru un ambient care să te facă să te simți ca pe un nor. Pereții bleu, alături de o canapea pufoasă albă vor ajuta foarte mult la redarea acestei atmosfere. Dacă vrei să completezi toată ideea, alege și un corp de iluminat sub formă de nor, în care poți pune un bec smart a cărui culoare o poți modifica în funcție de starea ta.

Cele mai citite articole

Linii curbe în bucătărie

În materie de design al bucătăriilor, una dintre cele mai mari schimbări vine prin renunțarea la colțurile ascuțite. Blaturile și mesele din lemn cu coțuri rotunjite nu sunt singurele care au devenit populare. Dulapurile și insulele ovale sunt, de asemenea unul dintre ultimele trenduri în bucătărie.

Lambriuri din lemn în dormitor

Lambriurile sunt un element atemporal și plin de stil ce adaugă un plus de personalitate unui dormitor. Desigur, acestea nu mai sunt de mult doar clasicele lambriuri din lemn în culori naturale. Alege o culoare îndrăzneață, și vei obține o piesă centrală în dormitorul tău.

Nuanțe de verde

Natura s-a integrat adânc în designul interior, dar acum nuanțele de verde nu se mai referă doar la verdele inspirat de natură. Smaraldul, verdele imperial și turcoazul se regăsesc anul acesta în toate elementele de design interior. Poți vopsi un perete întreg în verde imperial, sau poți alege o canapea din catifea verde smarald, ori un covor turcoaz.

Dacă nu ești sigur în totalitate cum ar trebui să îți amenajezi locuința, poți apela oricând la sfaturile profesioniștilor. Aceștia îți vor oferi atât un proiect de design, cât și sfaturi practice în legătură cu locurile din care îți poți achiziționa elementele de care ai nevoie.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cum îți gestionezi bugetul la început de drum

Tratamentul cu implant dentar pas cu pas