in

Lenjerie intimă 2022: trenduri pentru ea și el

Să dăm la o parte vechiul și să ne ațintim privirea spre nou. Anul 2022 aduce o serie de schimbări inclusiv în rândul lenjeriei de corp. Designerii și-au propus să incite imaginația, creând pentru femei câteva seturi de-a dreptul senzaționale. Nici bărbații nu au fost lăsați deoparte.

Moda modernă oferă o varietate de modele de lenjerie intimă pe gustul fiecărui purtător și, totodată, pentru fiecare tip de corp. Anul acesta sunt la modă atât nuanțele de bază, cât și culorile strălucitoare. Datorită acestui fapt, femeile și bărbații pot alege lenjeria în funcție de starea lor de spirit, de ocazie și chiar în funcție de vremea de afară.

Să aruncăm, așadar, o privire la noile tendințe.

Chiloții în stil 2022

În ceea ce privește chiloții damă, pe lângă obișnuitele croieli tip slip și tanga, sunt la modă modelele sub formă de pantaloni scurți sau acei chiloți brazilieni, care sunt mai decupați în partea din spate decât chiloții clasici. 

Mega populare sunt modelele cu talie înaltă și inserții din dantelă sau plasă, precum și modelele cu fante și catarame suplimentare. 

În ceea ce privește chiloții pentru bărbați, modelul care este în trend în anul 2022 se bazează exclusiv pe simplitate. Totodată, materialul de bază ai acestora este bumbacul moale. 

Lenjeria intimă în stil vintage 

Tendința retro este reprezentată nu doar de hainele obișnuite, ci și de seturile de lenjerie intimă la modă. Acestea sunt cel mai adesea seturi cu chiloți cu o talie destul de înaltă. Nu numai că arată spectaculos, ci și ajustează perfect silueta prin efectul modelator care subțiază optic până la o dimensiune. 

Seturile vintage nu doar că sunt extrem de frumoase, dar sunt și la modă. În plus, se disting prin calitatea fibrelor textile utilizate. Adesea, lenjeria vintage este împodobită cu fundițe romantice, panglici de satin, mărgele și dantelă.

În rândul bărbaților, lenjeria intimă vintage vine sub forma unor boxeri adaptați, bineînțeles, zilelor noastre. Astfel, s-a pus accentul pe confecționarea lor din materiale calitative care să nu provoace iritații și, totodată, pe conferirea unei croieli confortabile, care să nu aibă în partea din spate cusături. 

Lenjeria intimă sport reactualizată

Majoritatea femeilor și bărbaților nu-și pot imagina viața fără sport. Dar pentru antrenament au nevoie de o lenjerie intimă, care să se distingă printr-un nivel sporit de confort și permeabilitate. 

Materialele funcționale, croiala comodă și practică folosită pentru lenjeria sport fac ca aceasta să fie populară în rândul tuturor grupelor de vârstă. Ba mai mult, acest tip de lenjerie este folosită nu numai la sală, ci și ca lenjerie intimă zilnică.

De regulă, sutienul unei ținute sport este dintr-o singură piesă și este tip bustieră. Datorită  faptului că se așează perfect pe corp oferă un suport ridicat bustului.

Lenjeria intimă sport 2022 nu este deloc lipsită de grație. Culorile strălucitoare și modelele originale sunt punctele culminante ale truselor sportive ale noului an. 

Clasicul la fel de actual ca în trecut 

Trecerea timpului nu poate deteriora adevăratele valori. Designerii renumiți oferă celor dorinici de a fi în trend posibilitatea de a purta lenjerie intimă în stiluri și culori clasice. 

Pentru femei, cireașa de pe tort a sezonului constă în corsetul în stil Balconette, care se caracterizează prin bretelele subțiri. Cupa sutienului ar trebui să fie din material dantelat. Totodată, corsetele Angelica sunt din nou la modă. Acest lucru se datorează faptului că tendința anului 2022 se bazează pe un decolteu mai adânc decât de obicei.

Dacă înainte chiloții cu talie joasă au fost dați uitării, aceștia revin în forță. Doar că de astă dată modelele sunt realizate mai mult din dantelă. 

Noile modele de lenjerie intimă se disting prin caracteristici de calitate excelentă și cusături care sunt aproape insesizabile la atingere.

Concluzie

Totuși, când alegeți lenjerie la modă trebuie să acordați o atenție deosebită materialelor din care este realizată aceasta. Stilul, caracterul practic, confortul și durabilitatea depind de calitatea materialului.

Astăzi, designerii oferă femeilor și bărbaților lenjerie intimă la modă din materiale precum poliester, satin, șifon, catifea și bumbac. Iar atunci când creează lenjerie în conformitate cu noile tendințe, designerii pariază pe feminitate și practicabilitate. 

Marea varietate de modele, stiluri, palete de culori permite chiar și celor mai sofisticați să aleagă acele seturi care oferă confort, un sentiment de încredere în sine și senzualitate. 

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Tipuri de probleme in cuplu si cum le poti rezolva

Remodelarea, o soluție pentru retracția gingivală

Remodelarea, o soluție pentru retracția gingivală