in

Piese care nu ar trebui sa lipseasca dintr-o garderoba rock

Stilul rock este unul destul de versatil, care este abordat de catre majoritatea persoanelor, inclusiv de catre tineri. Multe piese pot fi introduse intr-un outfit rock, astfel incat acesta sa poata contura cu adevarat personalitatea persoanei care a decis sa opteze pentru un look inedit, fapt pentru care acest stil  este extrem de apreciat. Totusi, pentru a contura cele mai interesante tinute, este nevoie sa se investeasca in anumite tipuri de piese vestimentare. Asadar, persoanele care doresc sa aiba o garderoba rock pot sa investeasca in produse precum:

Haine de blana – perfecte pentru glam rock sau pentru tinute folk

Pe timpul iernii, multi tineri opteaza pentru hainele clasice din piele, insa pentru a iesi cu adevarat in evidenta anumite persoane aleg sa investeasca in haine de blana de inalta calitate. Pentru a contura un look de tip glam rock se recomanda intotdeauna alegerea unor haine care au un aspect vintage si care sunt colorate in nuante intunecate de oranj sau chiar galben. De altfel, patternul acestora trebuie sa fie animal print, iar in anumite zone pot exista si diferite accesorii, precum nasturi supradimensionati sau chiar fermoare. 

Aceasta investitie este una de lunga durata, deoarece majoritatea hainelor confectionate din blana prezinta calitate ridicata. Mai mult, o astfel de piesa poate fi purtata atat pe timpul sezonului rece, cat si pe durata verii, deoarece poate fi folosita impreuna cu mai multe tipuri de articole vestimentare. In acest mod, se poate contura un look inedit, care sa iasa foarte usor in evidenta, oricand.

Jeansii –  piesa perfecta pentru un outfit rock

Cele mai citite articole

Majoritatea outfiturilor rock sunt reprezentate de catre jeansii taiati sau supradimensionati, confectionat din denim de inalta calitate, gros, colorat in nuante gri. De altfel, jeansii pot fi accesorizati cu diferite tipuri de obiecte, inclusiv lanturi groase si masive, argintii, care pot iesi in evidenta foarte usor, dar si cu ajutorul curelelor care prezinta catarame mari si impresionante.

Pentru a putea realiza tinuta perfecta cu ajutorul unei perechi de jeansi nu este nevoie sa se investeasca in numeroase tipuri de accesorii. Exista posibilitatea de a se contura un look simplu si interesant, care sa includa doua sau trei piese, confectionate doar din materiale de inalta calitate. In acest mod, tinuta va atrage prin simplitate si rafinament, dar totodata va iesi foarte usor in evidenta.

Tricourile cu trupe – piesele favorite ale ascultatorilor de rock

Pasionatii de muzica rock intotdeauna aleg sa investeasca in tricouri cu trupele lor preferate. Indiferent daca sunt produse noi sau sunt achizitionate dintr-un vintage, aceste piese nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unui rocker. Mai mult, aceste produse imprimate sunt colorate in nuante neutre de alb si negru, fapt pentru care se vor potrivi perfect cu diferite articole vestimentare care se regasesc deja in garderoba.

Astfel, in momentul in care se foloseste un tricou cu o trupa rock ca si piesa centrala in outfit, nu mai este nevoie de numeroase accesorii, iar in acest mod, tinuta va avea un aer unic si placut.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Surprinde-i pe cei dragi cu cadourile speciale de la Huawei

Top 4 tipuri de scule nelipsite din trusa oricărui profesionist