in

Plaje spectaculoase pe care trebuie să le vezi cel puțin o dată în viață

Soare, plajă, briza mării sunt cuvintele care descriu perfect visul oricărui iubitor al sezonului cald. Indiferent dacă este vorba despre o plajă exotică unde se aud doar valurile mării și singurii companioni sunt pescărușii, sau o plajă mai populată, sentimentul de libertate este adesea la cote maxime. Oricine își dorește să pună piciorul pe plajele cu cel mai fin nisip sau să-și facă o poză în fața unui palmier exotic, chiar dacă nu este neapărat atras de călătoriile de acest tip. Din fericire, plaje spectaculoase se găsesc peste tot în lume, iar în funcție de preferințe și buget poți alege opțiunea potrivită ție.

Descoperă plaje africane în Seychelles

Situată la o distanță de 1600 km de continentul African, țara insulară Seychelles are nici mai mult nici mai puțin de 115 insule.

Paradisul exotic oferă apusuri de neuitat într-un cadru feeric. Fie că vrei să îți încadrezi fotografia între stâncile imense de la mal, sau vrei să surprinzi doar apa limpede, cu siguranță vei rămâne cu amintiri frumoase din acest loc.

Când te plictisești de plajă poți face o mică plimbare prin junglele virgine sau poți admira recifurile de corali care fac parte din patrimoniul UNESCO.

O săptămână în Seychelles este un prilej foarte bun să faci scufundări în Beau Vallon, să admiri țestoasele gigant care se plimbă nestingherite pe insulă, să faci o degustare a romului local și să faci drumeții prin natura unde păsările te însoțesc la tot pasul.

Simte briza portugheză

<<< PHOTO

Europa este bogată în destinații de vacanță, însă mulți turiști aleg Portugalia pentru plajele superbe pe care le deține. Acestea sunt foarte variate iar vizitatorii pot alege între plaje cu nisip auriu sau peisaje retrase de ochii lumii, totul depinde de gusturi.

Portugalia este o destinație excelentă pentru persoanele care preferă climatul cald și multe alte atracții impresionante. Printre acestea, turiștii pot vizita mănăstirea Jeronimos, Cabo de Roca, castelul Sao Jorge, cazinoul Estoril și Castelo dos Muros. Din moment ce nu toată lumea are de gând să se plimbe toată ziua, o zi relaxantă pe plajă poate fi acompaniată de o experiență online cu jocuri de cazinou.

Așadar, cele mai frumoase plaje unde poți citi o carte, poți gusta din bucătăria locală sau menține un nivel bun al concentrării cu jocuri de cazinou sunt: Praia do Creio, Praia do Almograve, Praia do Guincho sau Praia da Rocha.

Admiră nisipul alb australian

Când vine vorba de cele mai populare plaje exotice din lume, Australia este una dintre destinațiile la care multă lume visează. Pe lângă climatul mereu cald aici se regăsesc și multe plaje care îți taie respirația.

Cei 7 km de plajă din Whitehaven sunt cunoscuți a fi printre singurele locuri de pe pământ unde nisipul este atât de alb. Adevăratul miracol se petrece în momentul în care apa în trei nuanțe, verde, albastru și turcoaz se întrepătrunde cu nisipul fin. Un cadru minunat în care poți petrece ore bune pentru a te relaxa, pentru a prinde un bronz natural sau chiar pentru a pluti deasupra acestei minuni naturale.

Dacă îți plac experiențele unice, atunci sigur vei dori să petreci câteva ore sub apă, pentru o aventură în care admiri vietățile marine. Iar la final, deși o astfel de experiență este unică în viață, o plimbare cu hidroavionul te va purta deasupra celor mai frumoase peisaje.

Privește apa strălucitoare în Maldive

 <<< PHOTO

Nicio listă cu cele mai frumoase plaje nu este completă fără Maldive. În general, această destinație este preferată de către persoanele care își doresc relaxare.

Ei bine, odată ajuns pe insula Vaadhoo vei avea parte de o surpriză plăcută. Un fenomen magic are loc în anumite momente – bioluminiscența. Cu toate că pare magic, explicația este cât se poate de simplă. Lumina este emisă de planctonul din apă.

Dacă ai încercat snorkeling până acum, în Maldive lucrurile ajung la un alt nivel. Vegetația marină este unul dintre principalele motive pentru care lumea alege să facă o vizită insulei. Varietatea de pești colorați și de corali te fac să te simți în al 9-lea cer.

De asemenea, un tratament la spa, parasailinig și gustul preparatelor locale sunt câteva alte tratamente de care vei avea parte odată ajuns acolo.

În lume există foarte multe plaje spectaculoase care merită vizitate cel puțin o dată în viață. Cu siguranță ai văzut în mediul online fotografii de excepție care înfățișează cadre parcă desprinse de pe alte tărâmuri. Indiferent dacă te atrag locurile exotice sau cele în care se aude freamătul altor turiști pe fundal, în rândurile de mai sus găsești un loc potrivit ție.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Reducerea facturilor vs factoringul. Care sunt diferențele și asemănările?

Ghid de cumpărare: Gresie și faianță