in

TOP 3 cele mai populare stiluri de machiaj

În prezent există o varietate de stiluri de machiaj din care poți alege, însă variantele populare nu mor niciodată. Pentru că suntem în plin sezon de evenimente și aproape săptămână de săptămână ai nevoie de un machiaj profesionist, astăzi îți vom spune care sunt top 3 stiluri de machiaj cele mai populare.

A arată frumos nu înseamnă să adopți un stil de machiaj aflat în tendințe, ci să alegi un machiaj care să se potrivească perfect cu trăsăturile tale și cu evenimentul la care participi.

Machiajull smokey eyes

Machiajul smokey eyes este un tip de machiaj dintre cele mai populare, iar asta pentru că oferă un grad mare de atractivitate. Acesta este considerat un stil de machiaj profesional, însă dacă respecți tehnică și pașii îl poți realiza și tu acasă.

Machiajul smokey eyes creează un efect de evidențierea în jurul ochilor, prin aspectul șters pe care îl are. Acest efect atrage atenția înspre ochi și oferă o notă de dramatism. Cea mai folosită culoare în cazul acestui machiaj este negrul, însă poți opta și pentru alte culori, deci nu este o regulă. Pentru a crea acest stil umbră sunt necesare două sau chiar mai multe tonuri ale aceleași nuanțe. Printre cele mai potrivite nuanțe se află movul, maro, verde și auriu.

Nuanțele mai închise trebuie aplicate în proporție de 50% pe pleoape, iar apoi lucrezi progresiv cu nuanțele deschise, astfel încât să creezi efectul de tranziție fin și uniform.

Machiajul natural

Cele mai citite articole

Machiaj de zi natural este unul dintre tipurile de make-up care câștigă tot mai multă notorietate pe zi ce trece. Frumusețea naturală a fost apreciată întotdeauna, iar noile tendințe încearcă să fructifice acest lucru. Astăzi, pastelurile sunt culorile dominante în modă, iar machiajul natural contribuie enorm la acest lucru. Fardurile în nuanțe mate, calde și strălucitoare aplicate discret pe pleoape, conturarea ochilor cu ajutorul unui creion dermatograf maro și puțin rimel ajută la crearea acestui stil minunat, potrivit pentru toate femeile, indiferent de vârstă.

Principalele nuanțe folosite în crearea unui machiaj natural sunt cele de lavandă, roz pal și galben.

Machiajul vintage

În make-up există o gama variată de stiluri vintage, stiluri care depind de anumite perioade din istorie, iar aici ne referim la anii cuprinși între 1920 și 1970.  Machiajul simplu care folosește doar rimel pentru definirea ochilor este extrem de popular în rândul adolescenților și a femeilor în vârstă.

De asemenea, dermatograful este esențial în conturarea acestui machiaj de modul în care îl aplici depinde foarte mult formă ochilor tăi. Poți opta pentru un dermatograf lichid, gel sau creion, însă cel mai accesibil este cel lichid.

Pentru a aplică cu succes dermatograful este necesară puțină practică înainte, deoarece liniile trebuie să fie netede pentru ca machiajul să arate perfect.

Pentru ocaziile speciale din viața ta în care trebuie să arăți impecabil, apelează la un make-up în Bucuresti realizat de un specialist cu experiență. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Proteza dentară: Mituri pe care NU trebuie să le mai crezi

Top 12 cele mai puternice Pistoale cu Bile de cauciuc