in

Top 3 telefoane care pot fi cumparate la mana a doua. Iata ce spun informatiile de specialitate!

Tehnologia continua sa se dezvolte in mod tot mai accelerat de la an la an, fapt care-i determina pe oameni sa incerce sa tina pasul cu inovatiile aparute in domeniul smartphone-urilor. Totusi, din cauza ca preturile ridicate pot prezenta o provocare cat se poate de semnificativa, foarte multi clienti au inceput sa caute alternative cat mai optime cu putinta, in topul preferintelor ajungand sa se situeze telefoanele la mana a doua. 

Conform informatiilor de specialitate, cele mai apreciate sunt asa-numitele telefoane iPhone second hand, foarte multe persoane dorind sa intre in posesia unui asemenea dispozitiv. Pe locul 2 se numara telefoanele de tip Samsung, si acestea fiind cat se poate de apreciate pentru facilitatile pe care le pot aduce. Asadar, pentru a ajuta la informarea unui numar cat mai ridicat de persoane, in articolul de fata au fost aduse in discutie cele mai populare 3 modele de telefoane la mana a doua de pe piata.

Care sunt cele mai populare 3 modele de telefoane la mana a doua?

In functie de ce anume au declarat specialistii din domeniu, printre cele mai populare modele de telefoane la mana a doua se numara urmatoarele produse:

1. Iphone X

Inca de la momentul lansarii sale, acest telefon a facut o grama de furori. Chiar daca modelul respectiv a aparut in anul 2017, acesta poate, in continuare, sa satisfaca mai toate nevoile care ar putea aparea, oferind acces la o gama variata de facilitati moderne.

Cele mai citite articole

Citeste si: Localizare telefon pierdut – Ghid complet

2. Samsung S9

La anul aparitiei sale, in 2018, acest telefon a fost vedeta telefoanelor de tip android. Cu toate de atunci au aparut si alte inovatii, el continua sa se mentina in topul telefoanelor dorite la mana a doua, ca urmare a capacitatii sale de satisfacere a nevoilor.

3. iPhone 7/7+

Un iPhone 7 sau iPhone Plus se poate dovedi extrem de avantajos pentru oricine doreste sa aiba parte de un telefon cu specificatii moderne. Pe deasupra, acest telefon are aceleasi specificatii ca si telefonul iPhone 8, doar ca pentru mai putini bani.

In concluzie, acestea sunt recomandarile de telefoane la mana a doua.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Vrei sa iti vinzi locuinta, dar nu stii exact care este pretul sau real? Solicita ajutorul unui evaluator!

Modalități sănătoase de a reduce nivelul de stres