in

Urcă spre noi culmi ale frumuseții dinților tăi folosind gama Crest!

Știai că folosind produse crest pentru albitul dinților acasă poți să  ai un zâmbet fermecător cheltuind chiar și de 10 ori mai puțin decât la un cabinet stomatologic?

Albire scumpă la dentist sau albire acasă cu produse sigure pentru dinții tăi? Tu ce preferi?

Trebuie să recunoaștem că deși toată lumea spune că oamenii nu merg la dentist de frica scaunului, a instrumentarului existente în cabinet, de fapt ceea ce sperie cel mai tare este prețul diferitelor procedee, mai ales atunci când vorbim de estetică dentară.

Chiar dacă unii oameni sunt suficient de responsabili pentru a urma procedura recomandată a celor două vizite anuale la dentist și cu un efort substanțial reușesc să achite banii necesari pentru rezolvarea unor probleme de sănătate, mai ales a danturii și gingiilor, albirea dinților rămâne de cele mai multe ori doar un vis frumos.

Iată că acum există șansa de a folosi pastă de dinți și chiar benzi de albire pentru acasă și de români. Gama Crest a fost comercializată până de curând doar în Statele Unite.

Afară de faptul, deloc de neglijat, că ele se pot aplica la domiciliu fără a fi nevoie de un medic stomatolog care să facă acest lucru într-un cabinet dentar, prețul lor este unul accesibil unor mari segmente de populație, așa încât chiar merită cumpărate.

Ce e bine să cunoștii despre produsele de albire a dinților Crest?

Ce ai zice de un dispozitiv de cosmetică dentară sigur de utilizat acasă și care se prezintă sub forma unor benzi subțiri foarte lipicioase, impregnate cu peroxid de hidrogen, aceeași substanță care este utilizată și de către doctorii stomatologi în albirea realizată în clinicile de profil.

Cei care le-au încercat spun că deși uneori au simțit și un pic de durere, totuși ea nu se compară sub nicio formă cu aceea a tratamentului convențional la albire la dentist, iar mulți dintre ei au scăpat de dinții pătați cu tot soiul de pete gălbui inestetice cu o suferință de foarte scurtă durată și perfect suportabilă.

Fiind atât de accesibil produsul Crest ca preț, riscul nu este acela de a nu-l putea cumpăra, ci faptul că unii  pot să fie tentați ca să îl folosească mai des decât trebuie, lucru total contraindicat, deoarece dentiștii avertizează că aplicarea constantă la intervale scurte de timp poate să compromită smalțul dinților.

Iar acest lucru automat ne duce din nou pe scaunul dentistului, unde vom plăti o sumă mult mai importantă decât aceea a unui tratament de albire profesională a dinților realizată de către doctor.

Produsele din gama Crest, secretul unui zâmbet fermecător cu investiții minime

Albirea dinților acasă pe lângă faptul că are beneficii de cost evidente, este bun și deoarece se potrivește cu rutina utilizatorului. Motivația? El își poate face albirea dentară atunci când se simte confortabil, nu când este programat, cum se întâmplă atunci când faci o albire la o clinică stomatologică.

Folosirea produselor Crest pentru albitul dinților acasă este un mod de a obține rezultate aproximativ egale cu acelea care se pot realiza printr-un tratament mai scump și chiar dacă are efecte temporare de sensibilizarea dinților (ele pot apărea și în cazul acestui produs), nu au efecte adverse pe termen lung.

Mai mult decât atât, dacă se face o albire profesională la medic, aceasta este o tehnică agresivă, deoarece și concentrația de peroxid de hidrogen este mai mare decât în cazul produselor Crest. Este un lucru ce poate conduce la o durere și sensibilitate crescută a dinților.

Dacă se folosesc benzi pentru albire sau chiar pastă Crest pentru deschiderea cu câteva nuanțe a culorii dinților naturali, o să obții un zâmbet mai luminos și o albire blândă a danturii, ce poate deveni din ce în ce mai frumoasă pe zi ce trece.

Aceste produse de albire blândă sunt ideale mai ales pentru persoanele care au o sensibilitate crescută la albire profesională sau pur și simplu doresc să își mențină nivelul de alb dobândit pe scaunul stomatologului.

Reducerea efectelor secundare ale albirii dinților se poate face foarte bine atunci când utilizezi gama Crest, deoarece sunt niște produse de calitate.

În cazul benzilor de albit provenind de la acest renumit brand, ele se lipesc strâns de dinți, iar dacă urmezi instrucțiunile cu privire la aplicarea lor, aceste riscuri se diminuează și mai mult.

Așadar, dacă ai o sănătate a dinților bună, nu ezita să îți cumperi gama de produse Crest online de la Coolsmile.ro, deoarece vei face economii, dar vei câștiga foarte mult în popularitate atât la locul de muncă, cât și în relațiile personale, cu zâmbetul tău strălucitor ca de vedetă de cinema!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Beneficii Aronia

Beneficii pe care le are sarea amară