in

5 idei pentru a face din cadourile de Crăciun floare la ureche!

Știm cu toții că deseori ne preocupăm atât de mult să oferim cadouri de Crăciun perfecte care să înduioșeze inimile și să îi dăm pe cei dragi pe spate, încât poate să devină o activitate stresantă. Fie că alegem un cadou pentru Secret Santa sau suntem în căutarea unui cadou de Craciun pentru sotie sau soț, dacă mai adăugăm și ambalarea cadourilor care ne dorim să iasă absolut perfect,  procesul poate să se transforme într-unul destul de anevoios. 

Dar nu îți face griji, venim în ajutorul tău cu 5 idei pentru a alege cadoul perfect pentru orice persoană din viața ta. 

Cadouri pentru dezvoltare personală 

Viață noastră este o lucrare în continuă desfășurare și cu siguranță avem persoane în viața noastră care sunt în căutarea autoperfecționării. Pentru aceste persoane sunt ideale cadourile care au în vedere dezvoltarea personală. Dacă o persoană din viața ta este mai aproape de spiritualitate, Crăciunul este ocazia perfectă pentru a-i oferi o experiență în care să își refacă conexiunea cu strămoșii săi, printr-un voucher la experiență Fluviul ancestral – Terapia ce te reconectează cu strămoșii tăi. 

Sau poate că o persoană dragă se simte blocată în carieră și are nevoie de ajutor că să își creioneze următorii pași în viață. În cazul acesta, dăruiește-i o ședința de Coaching pentru carieră și pasiuni sau viață persoană.  

Cadouri pentru iubitorii de adrenalină 

Cele mai citite articole

Ai un dependent de adrenalină pe lista ta de Crăciun? Dacă da, decât să îi cumperi un pulover, hrănește-i latura sălbatică și oferă-i un cadou extrem pe care îl va aprecia cu adevărat. Pentru cei care iubesc apă, o idee perfectă de cadou poate fi o Experiență de wakeboarding, cu cazare inclusă, unde puteți chiar să vă relaxați împreună. 

Cadouri pentru relaxare

Pentru acele persoane care au nevoie de o escapadă din rutină stresantă de zi cu zi, pachetele pentru relaxare vor fi ideale. Oferă-i darul odihnei și ajută-o să dea un reset sistemului nervos printr-un voucher de o zi la SPA sau la masaj. 

Cadouri pentru iubitorii de mașini 

Pasionații de mașini și de condus fac parte dintr-un grup de persoane pentru care este greu să găsim un cadou, de obicei, fiind foarte informați când vine vorba de acest domeniu. Deși poți să fii tentat să oferi vouchere de benzină, dacă ești în căutarea unui cadou de Craciun pentru sot pasionat de condus, de exemplu, mai bine ia în considerare o experiență completă. Orice iubitor de mașini, iubește și să conducă, evident, aici fiind loc mereu de perfecționare. Recomandăm un voucher pentru un curs de conducere defensivă, unde își va îmbunătății stilul de condus pentru a învăța cum să controleze viteză și să capete o atitudine mai proactivă la volan. 

Cadouri pentru iubitorii de natură   

Ieșirile în aer liber sunt printre cele mai satisfăcătoare și benefice lucruri pe care le putem face pentru noi, deci nu e de mirare că avem persoane în viață noastră care pur și simplu adoră natură. Dacă faci cumpărături pentru cineva care iubește drumețiile, campingul și plimbările în natură, recomandăm și de dată această să le oferi o experiență completă. De exemplu, oferă experiență Deltei Dunării, pentru a descoperii frumusețea și secretele ei. Un voucher care conține cazare, experiență de cunoaștere, dar și pescuit sau bird-watching!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cum alegem un bagaj de avion?

Cum ne păstrăm dinții sănătoși mai mult timp?