in

Baie fără faianță și gresie? Da, iată cum 

Baie fără faianță și gresie? Da, iată cum 

Renovarea băii fără a îndepărta vechile plăci și, implicit, evitarea intervențiilor costisitoare, este acum posibilă. Astăzi, piața oferă diverse soluții inovatoare care depășesc plăcile tradiționale. Aceste alternative nu numai că economisesc timp și bani, dar și depășesc așteptările în ceea ce privește performanța și estetica.

Lac epoxidic- un finisaj rezistent și durabil

Renovarea băii cu ajutorul unui lac epoxidic este o opțiune economică eficientă, care oferă beneficii practice notabile. Această soluție este adesea mai accesibilă din punct de vedere financiar decât înlocuirea completă a plăcilor sau a finisajelor, economisind astfel bugetul dedicat reamenajării. Odată aplicat corect, lacul epoxidic formează o suprafață durabilă, rezistentă la zgârieturi și uzură.

Un avantaj major al utilizării acestui produs constă în gama variată de culori și efecte disponibile, încât să se potrivească cu cabina de dus și alte elemente. Aceasta permite personalizarea spațiului în funcție de preferințe, creând un aspect proaspăt și modern. Lacul epoxidic oferă o protecție solidă împotriva umidității și a deteriorărilor cauzate de apă, ceea ce îl face ideal pentru mediul umed al băii. Cu toate acestea, este important să subliniem că această soluție conduce la o renovare doar parțială a băii.

Pereți din sticlă în zona de duș

Altă opțiune îndrăzneață și modernă de a renova baia fără a utiliza gresie și faianță este utilizarea pereților din sticlă, oferind astfel beneficii estetice și funcționale remarcabile. Unul dintre atuurile majore este ușurința în curățare și întreținere pe care o oferă pereții din sticlă. La fel ca sticla dus, aceștia sunt rezistenți la umiditate și pot fi curățați cu ușurință, asigurând astfel o igienă constantă în baie.

Cele mai citite articole

Rezistența la umiditate și prevenirea formării mucegaiului sunt caracteristici cheie ale materialelor de sticlă special concepute pentru băi. Acestea asigură durabilitatea în timp și mențin un mediu sănătos în spațiile umede.

De ce să alegi o baie fără gresie și faianță?

În era actuală, designerii care proiectează băile moderne și inovatoare renunță la plăcile ceramice. Această schimbare reflectă o nouă concepție a spațiului, axată pe tendințe actuale și idei progresiste în designul interior.

Unul dintre motivele cheie pentru care alegerea unei băi fără plăci ceramice este favorizată este legat de aspectul estetic și funcțional al încăperii. Eliminarea plăcilor conferă un caracter fluid spațiului, cu un aspect neted și unitar, fără îmbinări vizibile. Aceasta nu doar mărește vizual spațiul, dar și facilitează procesul de curățare.

Există un trend modern de a renunța la demolările costisitoare și de lungă durată. Soluțiile existente pe piață nu doar scurtează perioada lucrărilor de renovare, dar și minimizează riscul de deteriorare a infrastructurii existente, precum cele cauzate de posibilele defecte ale conductelor.

Alege să pășești într-o eră a designului de interior modern, unde inovația se împletește cu ușurința în întreținere și cu un simț estetic deosebit.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Alegerea primului tău ATV: un ghid pentru începători

Locuiești într-un ansamblu rezidențial? Iată de ce este important să ai magazine aproape!