in

Cum te poate ajuta o brațară fitness să scapi de kilogramele în plus?

Unknown woman checks results of fitness training on smartwatch listens music via headphones dressed in anorak poses against blurred background. Back view. People health tracking and sport concept

Cum te poate ajuta o brațară fitness să scapi de kilogramele în plus?

Sărbătorile din decembrie și petrecerea de anul nou tocmai au trecut și cu siguranță ți-ai făcut o listă cu dorințele pe care vrei să le îndeplinești anul acesta! Dacă printre ele se află și abordarea unui nou regim de viață, atunci vei avea nevoie de toată îndrumarea necesară!

Dacă ești în căutarea unui device care să te ajute să scapi de kilogramele în plus, atunci comandă o brățară fitness Xiaomi de pe mobino.ro și află despre toate funcțiile și aplicații pe care ți le oferă, astfel încât să fie companionul tău de nădejde oriunde și oricând!

Monitorizează activitățile zilnice

Dacă ai nevoie de un planner, însă nu un caiet convențional în care să-ți notezi tu zi de zi activitățile fizice pe care le faci, atunci ai nevoie de o brățară fitness care să facă totul în locul tău! 

Cu ajutorul acesteia vei ști întotdeauna numărul de pași realizați într-o zi, câți kilometri ai mers, care au fost principalele tale activități fizice: jogging, plimbare, mers cu bicicleta etc, cât și numărul de calorii consumate pe parcursul întregii zile.

Monitorizează calitatea și durata somnului

Un factor important pe care majoritatea oamenilor nu îl iau în considerare atunci când vor să scape de kilogramele în plus este somnul. Brățara fitness îți va arăta câte ore ai dormit și intervalul activității, cât și momentele în care ai avut un somn profund. 

Ține minte că somnul suplimentar ar putea ajuta la pierderea în greutate, chiar și atunci când nu îți modifici dieta. Cu toate acestea, dacă somnul suplimentar nu este o opțiune pentru tine, atunci asigură-te că beneficiezi de cele 7-9 ore de odihnă în fiecare noapte!

Monitorizează starea ta de sănătate

Cele mai citite articole

Sportul este sănătos, asemeni unei diete care să te ajute în eliminarea kilogramelor în plus, însă ca orice alt obicei, orice este peste măsură poate face mai mult rău decât bine. Pentru a nu ajunge în această situație, creează-ți un program de sport în care să faci exerciții întocmai pentru nivelul tău. 

Totodată, încearcă o dietă bogată în substanțe nutritive și nu uita să te hidratezi. Și aici brățara fitness îți sare în ajutor, monitorizându-ți constant starea ta de sănătate, precum situația ritmului cardiac.

Îți trimite notificări

Dacă ești o persoană cu programul încărcat și uiți adesea să te odihnești, să faci exercițiile fizice propuse, să te hidratezi sau chiar să mănânci, atunci folosește notificările pe care ți le oferă o brățara fitness. Trebuie doar să selectezi tu orele dorite și să menționezi pentru ce este alarma respectivă. De exemplu: ia micul dejun: 7:00, bea un pahar cu apă: 9:30, ia o pauză: 14:50 etc.

Rezistență la apă 50 de metri

Brățările fitness de la Xiaomi sunt concepute special pentru orice tip de sport, inclusiv înotul sau alte activități subacvatice, cât și diferite jocuri în apă: water polo, surfing, jetboard etc. 

Fashion oriunde și oricând

Brățara fitness are un design minimalist, fiind disponibilă într-o paletă cromatică extinsă, de aceea poate fi purtată în orice moment din zi: la facultate, job, în activitățile casnice, în perioada activităților fizice, cât și seara la evenimentele speciale din viața ta. 

Cum te ajută design-ul să scapi de kilogramele în plus? Simplu, aceasta continuă să monitorizeze pașii, consumația de lichide, ritmul cardiac, astfel încât vei fi în permanent contact cu tine și sănătatea ta.

Slăbește rapid, sănătos și distractiv cu ajutorul unei brățări fitness de calitate, modernă și cu funcții diverse, pentru orice tip de exerciții fizice, diete și alte cerințe. Alături de brățara fitness, ține minte că vei avea nevoie de o pereche de sneakerși pentru jogging și diferite accesorii sport.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

12 ingrediente de care ai nevoie pentru a prepara ardei umpluți cu orez

Cum sa porti corect cerceii lungi: 5 reguli de urmat