in

Tendințe și caracteristici pentru jachetele de iarnă pentru femei 2022-2023

Înainte ca vremea rece să înceapă să devină serioasă, ar trebui să vă gândiți cu atenție la viitoarea dumneavoastră garderobă de iarnă. Pe lângă tricotajele călduroase, încălțămintea izolată și accesoriile de iarnă, cum ar fi pălăria, mănușile și eșarfa, îmbrăcămintea exterioară de iarnă este esențială.

Dacă alegeți să purtați un palton, o jachetă de iarnă sau o haină de blană pe timp de iarnă depinde în întregime de gustul dumneavoastră și de condițiile meteorologice. O haină de exterior din puf poate rezista la intemperii și rămâne actuală pe tot parcursul sezonului rece.

Jachetele pentru femei 2022-2023 au multe avantaje. Practicitatea și versatilitatea jachetelor de puf sunt inferioare chiar și hainelor la modă. În plus, disponibilitatea unei mari varietăți de modele frumoase și stiluri reușite de jachete de puf este un mare plus de jachete de puf la modă.

Tendințele în jachetele de puf pentru femei 2022-2023 evidențiază în mod tradițional tendințele de iarnă la modă în stiluri și culori. Atât croiala, cât și coloritul jachetelor moderne din puf sunt bogate în inovații strălucitoare și elegante.

Revenirea tendinței bomber, cu culori puternice și decorațiuni strălucitoare, ne permite să vedem noi interpretări ale cunoscutelor jachete de puf într-un design modern. Jacheta de puf din acest sezon, sub formă de bombardier, poate fi decorată și cu blană și are un imprimeu original.

De asemenea, în colecțiile de îmbrăcăminte exterioară de iarnă 2022-2023 puteți găsi modele clasice de jachetă din puf doar în varianta din piele și chiar în tweed.

Lungimea jachetei de puf a cunoscut și ea variații, de la modele scurtate la jachete de puf lungi midi până la jumătatea gambei.

Tendințe pentru jacheta de puf 2022-2023: stiluri actuale 

Modelele actuale de jachete de iarnă din puf nu diferă prea mult de cele din sezoanele anterioare. Cele mai populare modele pentru tineri sunt bomberul, jachetele scurte, cu croială dreaptă, cu guler înalt și cu glugă.

Cele mai populare jachete de puf pentru bărbați tineri sunt bomberul, modelele scurte cu croială dreaptă, cu guler înalt, fără glugă, și jachetele originale de puf cu croială asimetrică și guler larg.

Jachetele din puf, cu modelele lor supradimensionate de tip plapumă, trapez și cocon, precum și modelele clasice până la genunchi cu centură și glugă, rămân modele versatile pentru femei.

Materiale de alegere pentru jachete de iarnă

Cele mai citite articole

Jachetele de puf la modă din ziua de azi au devenit un element de bază în garderoba locuitorilor activi din oraș, așa că este important să se folosească materiale de protecție și durabile pentru exterior în jachetele de puf. În cazul în care umplutura pentru jachetele de puf la modă nu sunt multe opțiuni, este fie puf și pene naturale, fie componente artificiale: sintepon, tinsulate, hollofiber, etc., în garnitura exterioară a jachetei de puf au apărut o mulțime de soluții interesante.

Pe lângă materialele sintetice din poliamidă, jachetele de puf la modă pot fi din piele, lână, catifea și velur. Spandex și tweed sunt, de asemenea, în tendințe pentru exteriorul jachetelor de iarnă pentru femei.

Paltoane de iarnă ornamente decorative

Un finisaj favorit pentru jachetele de puf pentru femei pentru multe mărci rămâne blana. Garniturile de blană șic din lână naturală sau sintetică de pe glugă, guler sau mâneci sunt de mult timp o opțiune clasică în designul jachetelor de iarnă din puf.

Jachetele matlasate în jos pot fi decorate cu blană într-un mod foarte interesant. Garnituri bogate cu pietre prețioase pot fi găsite printre jachetele de puf de marcă. De exemplu, jachetele Gucci în jos pot fi înfrumusețate cu un arc mare cu o piatră strălucitoare sau cu o broderie originală de cristal.

Tendința nu mai puțin cunoscută a metalelor continuă și în cazul jachetelor de puf din 2022-2023. Strălucirea metalică elegantă a bronzului sau a argintului este completată de alte nuanțe metalice, cum ar fi albastru și perlat.

Jachete de iarnă pentru femei într-o gamă variată de nuanțe și imprimeuri

Monodesignul, combinațiile contrastante, culorile bogate și imprevizibile ale jachetelor de puf la modă pentru femei 2022-2023 vor face ca această iarnă să fie incredibil de luminoasă și memorabilă atât pentru proprietarul său, cât și pentru ceilalți.

Culorile neon explozive vor deveni o tendință mega-populară pentru iarnă, permițându-vă să alegeți o jachetă https://shopsy.com.ro/jachete-femei strălucitoare în nuanțe de salată, roz sau lămâie. Îndrăznețe și nu mai puțin la modă sunt imprimeurile „prădătoare”, în special cele în culori de leopard și piele de șarpe.

Noutățile în trend pentru sezonul de iarnă 2022-2023 vor fi jachetele în carouri la modă. Modelele și culorile variază de la clasicul alb-negru la combinații bogate, multicolore.

Logourile, motivele abstracte și geometrice, florale și chiar peisajele pot acționa foarte bine ca temă pentru colorarea jachetelor de puf pentru femei. Uimitor aspect suflat jachete în culori pastelate, capabile să transforme chiar și cele mai aspre stiluri de jachetă în jos într-o versiune feminină și delicată de îmbrăcăminte exterioară.

O idee excelentă de jachetă de puf pentru cei care sunt dificil de decis asupra schemei de culori este jacheta de puf cu două fețe la modă, de cele mai multe ori în tandem de contrast, ceea ce este foarte convenabil în compilarea diferitelor imagini de iarnă.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Sfaturi și recomandări pentru a paria la un casino online

Cum se realizeaza purificarea apei cu ajutorul lampilor UV?