Top 10 cele mai sigure masini din lume

De

Topul celor mai fiabile masini – mai pe romaneste: Topul celor mai sigure masini, realizat in fiecare an de publicatia Consumer Reports din Statele Unite nu produce surprize, de cate ori e publicat. Aceasta deoarece, desi datele  folosite la intocmirea clasamentului acopera peste 500.000 de automobile, invariabil in acest top apar cam aceleasi masini! Si aceasta dupa ce specialistii  de la Consumer Reports combina aceste informatii cu rezultatele din drive-test, sondajul care masoara gradul de satisfactie a soferilor si cu testele de siguranta pentru a intocmi un punctaj final.

Spre exemplu, in cea mai recenta editie a topului, Toyota are modele in topul celor mai fiabile masini, ocupand inclusiv prima pozitie – cu SUV-ul GX de la divizia sa de lux, Lexus. „Lexus reprezinta un exemplu excelent al modului in care un model de lux, dotat cu multe inovatii tehnologice, poate fi si fiabil”, arata cei de la Consumer Reports, care adauga ca masina este rapida si silentioasa pentru un SUV, fiind de asemenea spatioasa si comoda.

Iata top 10 al celor mai sigure masini din lume:

 

1.Lexus GX

Echilibreaza tehnologia inovatoare off-road cu o cabina eleganta si versatile, plus detalii lucrate manual.

  1. Toyota Prius C

Detaliile sportive si o gama larga de culori reprezinta modalitatea perfecta de a iesi in evidenta cu o asemenea masina, iar siguranta, adaugata la aceste calitati  ridica standardele.

  1. Toyota Prius Prime

Afisajul multimedia HD este la fel de mare ca si imaginatia dvs., cu o senzatie intuitivă. Confortul este o prioritate in interiorul Prius Prime care ofera spatiu primitor si invita la mai multe posibilitati.

  1. Mazda MX-5 Miata

Cel mai bine vandut roadster din lume. Este construit pentru placerea pura a condusului. Tehnologia si „strategia gram” asigura faptul ca aceasta masina sport compacta si usoara ofera o senzatie fantastica la volan, creand senzatia unica de armonie.

  1. Toyota Corolla

Stilata, eficienta, spectaculoasa, un model pentru epoca moderna. Plus posibilitatea de a alege intre doua motoare hibride: un motor hibrid de 1,8 litri și un motor Hybrid Dynamic Force de 2,0 litri. Si plus invitatia intr-o calatorie sigura si plina de energie.   

  1. Lexus NX

Sau masina la care exteriorul se intalneste cu interiorul. Designul este inspirat din conceptul arhitectural japonez „engawa” – in care granițele dintre interior și exterior se contopesc perfect. Vă veți conecta imediat la senzatia de spatiu deschis, dar sigur.

  1. Toyota Prius

Ofera spatiu amplu, va calculeaza promp itinerariile si, de fapt, oriunde te duci, un Prius nou iti permite sa fii in elementul tau.

  1. Honda Fit

O masina revitalizata si gata oricand de pornire la drum.  Cu spațiu extins si un interior elegant, Honda Fit este o masina mica, pregatita pentru aventuri mari!

  1. Kia Sedona

Are sistemul UVO Intelligence, care va poate face sa va simtiti confortabil chiar inainte de a ajunge inauntrul masinii. Puteti seta controlul climei, puteți porni masina si mai mult, cu telefonul smartphone.

  1. Toyota Highlander

Se numara printre cele mai bune SUV-uri cu trei linii, cu un echilibru dorit al unei călătorii bune, cu manevrabilitate receptiva si spațiu interior generos. Ofera, de asemenea, o suita cuprinzatoare de tehnologie de siguranta, inclusiv avertizarea cu privire la coliziune  si franarea automata de urgenta.

 

Lasa un Comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publica.

S-ar putea sa-ti placa